Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiul din flori al lui Arnold Swarzenegger. Cu ce se ocupă tânărul

Cum arată fiul din flori al lui Arnold Swarzenegger. Cu ce se ocupă tânărul

GALERIE FOTO (5) Cum arată fiul din flori al lui Arnold Swarzenegger.

Cum arată fiul din flori al lui Arnold Swarzenegger. Celebrul actor se poate declara un tată mândru. Fiul lui Arnold Swarzenegger, Joseph, 23 de ani, seamănă tot mai mult cu tatăl lui. Cum au fost surprinși cei doi?

Cum arată fiul din flori al lui Arnold Swarzenegger. Cu ce se ocupă tânărul

Cum arată fiul din flori al lui Arnold Swarzenegger. Celebrul actor se poate declara un tată mândru. În timp ce un fiu este actor, iar celălalt s-a luptat mult timp cu obezitatea, Joseph Baena arată exact ca celebrul actor, Arnold Schwarzenegger. Băiatul pe care îl are din relația cu menajera își face pe zi ce trece, tatăl tot mai mândru!Joseph îi seamănă izbitor și-i împărtășește pasiunea pentru sport.

Recent, fiul din „flori” al lui Arnold a fost zărit împreună cu tatăl lui menținunându-se în formă cu o plimbare energică cu bicicleta. Joseph a călcat pe urmele tatălui său pentru a deveni culturist. Din imagini se poate observa că tânărul muncește foarte mult să aibă un trup de invidiat. Cei doi se plimbeau cu bicicletele în Santa Monica. În urmă cu câteva zile, Joseph a postat un selfie încântător cu tatăl lui, care îl ajută cu antrenamentul la o sală de jocuri în aer liber. „Trebuie să faci tot ce poți să faci și să nu trișezi când te antrenezi cu el, pentru că știu că o să fiu chinuit data viitoare”, a spus tânărul la descrierea fotografiei.

Arnold și soția sa, Maria Shriver au patru copii, Katherine, 31 de ani, Christine, 29 de ani, Patrick, 27 de ani și Cristopher, 23 de ani. Maria l-a părăsit pe celebrul actor, după ce s-a aflat că acesta are un copil cu menajera familiei, Mildred Baena. Chiar dacă sunt seprați din 2011 și acum are o relație cu terapeutul fizic Heather Miligan, divorțul nu a fost finalizat. Joseph a avut parte de primul său rol într-o comedie numită Carul, călcându-i pe urme tatălui său. „Urmez urmele tatălui meu pentru că îmi fac singur treaba”, a declarat Joseph. Pe pagina sa de Instagram, tânărul a postat că a devenit agent imobiliar.

Arnold Schwarzenegger regretă aventura cu menajera

În urmă cu 23 de ani se năștea Joseph Baena, fiul nelegitim al actorului Arnold Schwarzenegger şi-al menajerei, Mildred Baena. Timp de 14 ani, nimeni nu a știut că Arnold a călcat strâmb în căsnicia sa și că are un copil cu altă femeie. În cadrul unui interviu pentru numărul de aprilie al revistei ”Men`s Journal”, Arnold a declarat că în prezent are o relație minunată cu Joseph, dar că regretă cele întâmplate în trecut. ”Nu te poţi întoarce în timp, dacă aş putea, desigur că aş vrea şi să-mi spun <>”, a mărturisit Arnold.

Cu toate astea, actorul a mărturisit că încearcă să-i fie alături fiul său, Joseph. Vedeta postează deoseri fotografii cu copiii lui pe rețelele de socializare. ”La mulţi ani, Joseph. Un mare student, un atlet grozav. Sunt mândru de tine şi te iubesc”, spune Arnold despre Joseph. În 2011, Arnold a recunoscut că este tatăl lui Joseph, după ce soția sa l-a confruntat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: