Redactia.ro
Home » Știri » Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat de Covid-19! Ce mesaj le-a transmis americanilor

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat de Covid-19! Ce mesaj le-a transmis americanilor

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat de Covid-19! Ce mesaj le-a transmis americanilor

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat de Covid-19! Fostul guvernator al Californiei a surprins momentul vaccinării într-un filmuleț pe care l-a postat pe Twitter.

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat de Covid-19

Arnold Schwarzenegger, cunoscutul actor și fost guvernator al Californiei a primit prima doză a vaccinului împotriva COVID-19. Acesta a transmis un mesaj puternic tuturor americanilor, îndemnându-i pe aceștia să se vaccineze, folosind chiar o replică din ”Terminator”, seria de filme care l-a consacrat.

”Astăzi este o zi bună. Nu am fost niciodată atât de fericit să aştept la rând. Vino cu mine, dacă vrei să trăieşti!”, a scris acesta pe contul de Twitter.

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat de Covid-19! În vârstă de 73 de ani, fostul guvernator al Californiei a primit prima doză de vaccin chiar în centrul de vaccinare de pe stadionul Dodger din Los Angeles, conform News.ro. Actorul a postat filmulețul pentru a-i încurajeza pe americani să facă vaccinul, urmându-i exemplul.

Arnold Schwarzenegger, acuzații grave la adresa lui Donald Trump

Arnold Schwarzenegger îl acuză pe Donald Trump de tentativă de lovitură de stat și compară atacul asupra Capitoliului cu Kristallnacht, atacul din 1938 al naziștilor asupra evreilor.

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat de Covid-19! Fostul guvernator al Californiei povestește cu emoție traumele familiei sale din Austria de după război, precum și vinovăția tatălui său de a fi crezut în minciunile naziștilor.

”Ca imigrant în această țară, aș vrea să le spun câteva cuvinte conaționalilor mei americani și prietenilor noștri din lumea întreagă despre evenimentele din ultimele zile. Am crescut în Austria. Înțeleg pe deplin ce înseamnă Kristallnacht sau Noaptea de Cristal. A fost o noapte de ură la adresa evreilor dezlănțuită în 1938 de echivalentul nazist al celor din Proud Boys (mișcare neofascistă din SUA și Canada, care a fost implicată în asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie – n.r.).

Miercuri a fost Ziua Sticlei Sparte aici, în Statele Unite. Ferestrele sparte au fost cele ale Capitoliului Statelor Unite, dar gloata nu a făcut țăndări doar ferestrele Capitoliului. Ei au zdrobit idealurile pe care le consideram de neatins. Nu au dat jos doar ușile clădirii care adăpostește democrația americană. Au călcat în picioare chiar principiile pe care a fost întemeiată țara noastră”, a declarat Arnold Schwarzenegger.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: