Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta fosta nevastă a lui Marius, concurentul de la Insula Iubirii. A devenit mamă din nou, după divorț

Cum arăta fosta nevastă a lui Marius, concurentul de la Insula Iubirii. A devenit mamă din nou, după divorț

GALERIE FOTO (2)

Unul dintre concurenții care au stârnit o mulțime de reacții pe rețelele de socializare este nimeni altul decât Marius Moise, cunoscut și sub numele de „Făt-Frumos”. Bărbatul a mai fost căsătorit în trecut, iar noi avem imaginile cu cea care i-a fost soție și i-a oferit chiar și o fiică.

În prezent, Marius are o relație cu Bianca Giurcă de mai bine de trei ani și jumătate, alături de care speră din tot sufletul să își întemeieze o familie. De menționat este că acest concurent nu este la primul mariaj, ceea ce ne facem să credem că este cu mult trecut prin viață.

Cum arată fosta soție a lui Marius

În 2014, Marius Moise își întemeia o familie alături de cea pe care o considera jumătatea sa, Andreea Denisa. Cei doi au avut parte de o nuntă pe lux și opulență, așa cum se poate observa din fotografiile care se regăsesc încă pe conturile de socializare ale bărbatului. Din păcate, lucrurile între cei doi nu au mers foarte bine, iar după ce a devenit tată pentru prima dată, Marius a divorțat.

După o relație eșuată care pare că l-a afectat destul de tare, Marius este în dubii, tocmai de aceea nu se consideră pregătit pentru a se căsători a doua oară. Nu putem spune același lucru și despre fosta lui soție, care a devenit anul trecut mamă pentru a doua oară, semn că a găsit un bărbat care o poate face fericită.

Pe rețelele de socializare apar o mulțime de imagini cu Denisa, alături de cei doi copii ai săi, mândrindu-se cu statutul de mamă. Femeia s-a schimbat destul de mult de-a lungul timpului, însă asta nu pare să o fi deranjat-o în vreun fel.

Marius nu se leapădă de ispită

Făt-Frumos este pe cale să o găsească pe Ileana Cosânzeana la Insula Iubirii și să uite de femeia alături de care este de mai bine de trei ani. Acesta pare îndrăgostit iremediabil de Oana, o bombă-sexy, așa cum ar cataloga-o toți bărbații.

Cei doi au fost surprinși în ipostaze de-a dreptul uimitoare. Încă din prima seară au sărit împreună în piscină, iar Marius îi admira posteriorul foarte bine lucrat. Ulterior, acesta nu s-a mulțumit doar cu privitul, așa că a simțit nevoia să îl și atingă, spre surprinderea tuturor celor de față.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: