Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fosta soție a lui Bogdan de la Ploiești? Artistul a ascuns faptul că a fost căsătorit

Cum arată fosta soție a lui Bogdan de la Ploiești? Artistul a ascuns faptul că a fost căsătorit

Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cântăreții de manele aflați în top pe youtube, a ascuns faptul că a fost căsătorit. Însă, iată că după mulți ani lucrurile au ieșit la iveală, iar o întrebare stă acum pe buzele tuturor: ”De ce a ascuns acesta faptul că a avut o căsnicie?”.

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. S-a aflat acest lucru după mulți ani în care cântărețul de manele l-a ținut ascuns. În spațiul public au apărut documente și imagini care demonstrează căsătoria. Totul se pare că a avut loc în 2015.

Imagini de la cununia civilă a manelistului!

Jurnaliștii au identificat și imagini chiar de la cununia civilă a manelistului cu fosta lui soție.

Totodată, au fost identificată și nașa celor doi foști soți.

În urma acestor detalii identificate, nu se știe momentan, în ce relații mai este cu cea cu care s-a căsătorit.

Cine este Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați maneliști ai momentului, a dat pe spate tinerele și este revelația Youtube-ului!

Puțini sunt cei care știu, de fapt, cum arăta Bogdan de la Ploiești, înainte de a fi celebru. Manelistul și-a făcut un „update” la stilul vestimentar, a mai luat câteva kilograme și a devenit cea mai bună variantă a sa. Dacă nu ne credeți pe cuvânt, este suficient să aruncați o privire în galeria foto, pentru a vă convinge!

La numai 24 de ani, a adunat o întreagă avere din muzică

Celebritatea l-a propulsat pe Bogdan de la Ploiești pe picior mare, astfel că manelistul se bucură de o viață la care alții doar visează. La numai 24 de ani, are o vilă care se învârte după soare și teancuri de bani în portofel. Puțini sunt cei care știu că Bogdan de la Ploiești a jucat fotbal de performanță, însă a renunțat la acest sport, în favoarea muzicii.

”Sunt campion național la fotbal. (…) Viața ne surprinde, am ales muzica. (…) Mereu mi-am dorit să am eu singur ( n.r bani)”, a povestit el, la Acces Direct.  În vila de lux pe care o deține, Bogdan de la Ploiești are un dressing impresionant în care se regăsesc haine ale unor celebre branduri, căci manelistul are nevoie mereu de o imagine impecabilă, atât în mediul online, cât și în ceea ce privește evenimentele.

În momentul în care și-a descoperit pasiunea pentru muzică, pentru Bogdan nu a mai contat nimic. Și-a urmat visul și tocmai de aceea a ajuns astăzi unul dintre cei mai apreciați maneliști, atât în România, cât și în străinătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: