Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei în televiziune

Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei în televiziune

Gabriela Cristea este una dintre vedetele consacrate în televiziunea din România. Puțini își amintesc de începuturile prezentatoarei la postul Tele7ABC.

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în urmă cu 25 de ani! În 1994, Gabriela Cristea și-a început cariera la TVR1 ca prezentator al concursului „Eurovision”. Până în februarie 1996, vedeta a prezentat diverse emisiuni și de divertisment la Tele7abc. Printre altele, Gabriela modera o emisiune matinală, alaturi de Eugen Chiticariu, și avea un look foarte diferit comparativ cu cel de azi.

Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei

„Îmi aduc aminte că prezentam o emisiune matinală, „Bună dimineața, România”, alături de Eugen Chiticariu! Pe atunci, nu existau în post Mircea Badea, Teo și nici Mihaela Rădulescu. Ei au ajuns acolo mult mai tarziu, scrie verdict.ro

Eu am fost cea care am bătătorit prima calea divertismentului și mă bucur că am făcut acest lucru. A fost greu la început, dar și frumos. Am făcut multe sacrificii. La vremea respectivă, nu ne gândeam la bani sau la glorie. Pur și simplu doream să ne iasă cât mai bine show-ul”, a declarat în urmă cu câțiva ani Gabriela pentru WOWbiz.ro.

„Îmi purtam părul tuns mai scurt. Era vopsit un șaten ciocolatiu. Pe atunci, nu exista make-up specializat la televiziune. La fiecare emisiune mă machiam singură și îmi luam hainele din garderoba personală”, mărturisea atunci vedeta TV. Potrivit acesteia, perioada de la Tele7abc a ajutat-o să câștige experiență. Aceasta din urmă a ajutat-o în proiectele pe care le-a avut ulterior la alte posturi TV.

„Ne pregăteam foarte mult înainte de a apărea pe post”

„În filmulețul postat pe Youtube sunt imagini din culise, înainte de emisie. Ne pregăteam foarte mult înainte de a apărea pe post. Ne documentam și încercam să facem totul foarte bine. Spuneam și câte o glumă la montaj sau la cabina de machiaj. Eram mai mereu cu zâmbetul pe buze”, a concluzionat Gabriela Cristea.

Până în iulie 2000 a lucrat la Pro TV ca PR Manager și prezentator. Din 2000 până în 2005 a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV. Din anul 2007 până în 2012 a lucrat la postul Kanal D, unde a devenit celebră prin prima emisiunii „Noră pentru mamă”. Cea mai recentă colaborare a fost cu Antena Stars, pentru show-ul „Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela este căsătorită cu artistul Tavi Clonda din anul De mai bine de șase ani, Gabriela și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cuplul s-a căsătorit religios anul trecut, după nașterea primei fiice, Bella Victoria Margot. Împreună, Gabriela și Tavi mai o fetiță, Thea Iris Selena, în vârstă de aproape o lună.

Citește și: Gabriela Cristea, mămică pentru a doua oară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: