Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Gabriela Prisăcariu, soţia lui Dani Oţil, în urmă cu 11 ani. Ce s-a schimbat la ea și ce a rămas la fel

Cum arăta Gabriela Prisăcariu, soţia lui Dani Oţil, în urmă cu 11 ani. Ce s-a schimbat la ea și ce a rămas la fel

GALERIE FOTO (6) Foto: colecţie de arhivă, de la prezentarea colecţiei „Escale” semnată Catinca Roman, din 2011

Iată cum arăta Gabriela Prisăcariu, soţia lui Dani Oţil, în urmă cu 11 ani. Câteva fotografii de pe vremea când defila pentru Catinca Roman au apărut în online.

Cum arăta Gabriela Prisăcariu, soţia lui Dani Oţil, în urmă cu 11 ani. Ce s-a schimbat la ea și ce a rămas la fel

Gabriela Prisăcariu a defilat la prezentarea colecţiei Escale semnată Catinca Roman, din 2011, conform OK Magazine. Avea, pe atunci, 18 ani. Ea a fost fotografiată la acel moment atât pe podium, cât și în cabina de machiaj, când era aranjată pentru defilare. A avut două ieşiri pe podium, în ţinute diferite, o rochie mini şi un outfit cu fustă animal print plus cămaşă, ambele accesorizate cu pălării, așa cum se observă și în imagini.

Poreclită la începuturi „Scorpia”, după ce a participat în urmă cu 7 ani la „Supermodels by Cătălin Botezatu” şi certurile zilnice cu colegele i-au adus acest nume, conform sursei menționate mai sus, Gabriela Oţil nu s-a schimbat fizic prea mult de atunci.

Foto: colecţie de arhivă, de la prezentarea colecţiei „Escale” semnată Catinca Roman, din 2011
Foto: arhivă, prezentarea colecţiei „Escale” semnată Catinca Roman, 2011

Și atunci, ca și acum, Gabriela Prisăcariu era o tânără expresivă şi foarte zâmbitoare. Totodată, ea a reușit să își mențină silueta subțire chiar și după ce a născut, deși pe parcursul sarcinii a luat în greutate nu mai puțin de 20 de kilograme. Ea și Dani Oțil sunt acum părinții unui băiețel pe nume Luca Tiago, născut pe 11 septembrie 2021. Sunt foarte fericiți.

În luna mai a acestui an, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au împlinit un an de la căsnicie. Cei doi s-au dus abia de curând, zilele acestea, la o bijuterie pentru a cumpăra verighetele, iar cea care a anunțat acest lucru pe paginile personale de socializare a fost chiar Gabriela Prisăcariu. Ea și soțul ei și-au pus verighetele pe degete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini