Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Gina Pistol în costum de baie, după ce născut și a slăbit. Le-a spus tuturor cum a reușit să scape de kilogramele nedorite

Cum arată Gina Pistol în costum de baie, după ce născut și a slăbit. Le-a spus tuturor cum a reușit să scape de kilogramele nedorite

GALERIE FOTO (2)

Gina Pistol a devenit mămică acum mai bine de un an, însă a reușit să scape repede de kilogramele care-i dădeau bătăi de cap. Prezentatoarea TV are un trup de invidiat, cu care i-a lăsat fără cuvinte pe urmăritorii ei de pe Instagram. Imaginile cu Gina Pistol în costum de baie au fost foarte apreciate de internauți.

Cum arată Gina Pistol în costum de baie

Gina Pistol a luat mai mult kilograme pe timpul sarcinii, însă a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat într-un timp relativ scurt. Vedeta a reușit să scape de kilogramele nedorite, iar la mai bine de un an după ce a născut, pozele cu ea în costum de baie fac ravagii pe internet. Prezentatoarea s-a apucat serios de slăbit, a încercat să facă mai mult sport și a avut grijă la alimentație. A început să mănânce cât mai corect, pentru a reveni la silueta dinainte de a rămână însărcinată. Ei bine, a și reușit!

Gina Pistol și Smiley au mers pentru prima dată în vacanță, fără fetița lor. Cei doi au ales o destinație de vis, exotică. Vedeta le-a și arătat urmăritorilor din mediul online cum arată în costum de baie. Prezentatoarea i-a lăsat pe toți fără cuvinte, după ce a apărut într-o ipostază sexy pe Instagram. Fotografia a fost foarte apreciată de internauți.

Cum a reușit să scape de kilogramele nedorite

Gina Pistol le-a dezvăluit internauților cum a reușit să scape de kilogramele nedorite. Prezentatoarea TV spune că a îmbinat o dietă cu sportul și așa a reușit să slăbească, la mai bine de un an de la nașterea fetiței ei.

Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango

Gustare 1– o limonadă cu cătină și cu sirop de arțar

Masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre

Gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry”, spunea Gina Pistol pe Instagram, despre cum a dat kilogramele jos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: