Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Gina Pistol în costum de baie la 43 de ani. Fotografia care a făcut furori pe internet

Cum arată Gina Pistol în costum de baie la 43 de ani. Fotografia care a făcut furori pe internet

Gina Pistol, cunoscută pentru rolul său de prezentatoare la MasterChef, a făcut senzație pe Instagram. Recent, ea a postat imagini în costum de baie, arătându-și silueta impecabilă la vârsta de 43 de ani, după ce a devenit mamă. Apariția sa a stârnit un val de reacții pozitive și admirație din partea fanilor. 

Gina Pistol, fermecătoare în costum de baie

Gina Pistol a reușit să-și surprindă fanii pe Instagram, unde s-a afișat într-un costum de baie elegant, evidențiindu-și silueta de invidiat. Prezentatoarea MasterChef nu pare să fi trecut printr-o naștere, iar vârsta de 43 de ani pare doar un număr în cazul ei.

Postarea Ginei în costum de baie a primit numeroase reacții pozitive din partea fanilor. Comentarii precum „Ești superbă”, „Ai un farmec aparte” și „Foarte frumoasă” au inundat secțiunea de comentarii, demonstrând aprecierea și admirația pe care le-o poartă urmăritorii săi. Costumul de baie, o piesă neagră dintr-o singură bucată, a fost asortat cu un poncho de plajă, adăugând un plus de eleganță și rafinament look-ului său.

Gina Pistol în costum de baie. Sursă foto: Instagram
Gina Pistol în costum de baie. Sursă foto: Instagram

Gina Pistol a anunțat cu entuziasm că va reveni pe micile ecrane ca prezentatoare a emisiunii MasterChef la Protv

Aceasta este o reîntoarcere în lumea televiziunii după o pauză dedicată creșterii fiicei sale, Josephine. Gina a moderat anterior emisiuni de succes la Antena 1, precum Chefi la Cuțite și Asia Express, iar acum este gata să-și reia activitatea într-un nou format.

Înainte de această revenire, Gina a decis să ia o pauză pentru a se dedica creșterii fiicei sale și pentru a-și recupera sănătatea. Ea a povestit despre dificultățile întâmpinate, inclusiv două infecții cu COVID-19 și un burnout, care au determinat-o să prioritizeze sănătatea fizică și mentală.

”Sunt momente în care îmi e dor de mine. Eu sunt într-un proces de revenire pentru că se schimbă toată viața, te simți și tu ca om, se schimbă relațiile, pentru că prioritar devine copilul. Dar nu trebuie să uităm și noi de noi, că înainte de mama suntem femei.

Am avut COVID de două ori într-un an, inclusiv am avut un burnout, toate în același an, toate au dat cu mine de pământ și atunci am realizat că sănătatea mea fizică și psihică este mai importantă decât orice proiect”, spunea Gina Pistol la opt luni de la anunțul că se retrage de pe sticlă.

”Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment”

Gina Pistol și-a exprimat entuziasmul pentru noul rol de prezentatoare la MasterChef, considerând că această provocare a venit în cel mai bun moment pentru ea. În 2013, ea a fost concurentă la MasterChef, experimentând presiunea probelor culinare. Acum, la mai bine de 10 ani distanță, Gina este pregătită să își asume rolul de gazdă a emisiunii.

”Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii.

Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare”, a transmis de curând Gina Pistol.

Revenirea Ginei Pistol pe micile ecrane marchează un nou capitol în cariera sa. Experiența sa anterioară în televiziune, combinată cu popularitatea de pe rețelele sociale, o poziționează ca una dintre cele mai apreciate figuri publice din România. Fanii săi sunt încântați de această revenire și așteaptă cu nerăbdare noul sezon al MasterChef, cu Gina în rolul principal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: