Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată harta turistică a orașului Constanța. FOTO

Cum arată harta turistică a orașului Constanța. FOTO

Constanța este cel mai vechi oraș locuit continuu din România, fondat în jurul anului 600 î.Hr. Se află în regiunea Dobrogea de Nord a României, pe litoralul Mării Negre. Orașul are o coastă frumoasă, un port și, de asemenea, câteva clădiri istorice interesante.

Cuprins:

Constanța, cel mai vechi oraș locuit continuu din România

Sunt multe lucruri de văzut și de făcut în oraș, inclusiv vizitarea unor atracții turistice. Iată ce puteți face în Constanța!
Distracție plăcută pe plaja din Constanța
Pentru cei care caută soare, nisip și mare Constanța Beach oferă Constanța Beach, Marea Neagră și plajele de nisip de lângă orașul vechi sunt fantastice. Există multe baruri plăcute pe plajă, unde vă puteți bucura de o sesiune sau de o bere relaxantă în timp ce priviți marea.

Plaja Constanța

Plajele din Mamaia s-au orientat mai mult către cei cărora le plac vacanțele pe plajă, dar fără priveliștea din zona Orașului Vechi. O activitate extrem de populară pe plajă este tiroliana de pe faleză până pe plajă, ideală pentru dependenții de adrenalină.

Portul Tomis

Portul Turistic este un port de agrement care are o alegere strălucită de restaurante pe malul apei, multe dintre ele cu locuri în aer liber. Portul de agrement avea multe bărci de diferite dimensiuni, pe unele dintre ele puteți urca pentru o excursie de o zi pe Marea Neagră.

Cazinoul din Constanța

De-a lungul potecii de coastă de la port se găsește faimosul și emblematicul Cazino din Constanța, care trebuie văzut neapărat. Clădirea în stil Art Nouveau se află pe faleză și are câteva priveliști fantastice de admirat. Pe faleză se află, de asemenea, câteva grădini bine întreținute, o mulțime de bănci pentru a privi marea și un bar frumos pe mai multe niveluri cu vedere la clădire, numit The View.

Turnul Marii Moschei

Marea Moschee din Constanța este un loc fascinant de vizitat, mai ales urcând în turn pentru o priveliște deosebită a orașului. Institutul Național al Monumentelor Istorice din România a catalogat această moschee ca monument istoric și este o atracție turistică populară. Vizitatorii pot vedea în interiorul moscheii și interiorul și covoarele sale destul de frumoase. De asemenea, se poate urca în turnul moscheii, care are o platformă de vizionare. Din vârful turnului se pot admira priveliști splendide ale orașului și ale mării. Acesta este un loc de vizitat obligatoriu pentru cei cărora le place să vadă orașele de sus.

Faceți o plimbare cu barca

De la portul de agrement, puteți organiza excursii cu barca pe Marea Neagră prin intermediul Yacht Mamaia. Yacht Mamaia oferă o varietate de croaziere sau ponturi. Aceștia fac croaziere la apus de soare de-a lungul coastei sau croaziere flexibile de o zi în care vedeți adesea delfinii locali. Cu toate acestea, puteți face și un pic de pescuit sau înot în largul mării de pe iahturi. Dacă doriți să împingeți barca în larg, puteți închiria aceste iahturi și pentru petreceri private.

Plimbare pe malul mării

Pe malul mării există multe priveliști splendide ale orașului vechi și ale mării. În parcul numit Parcul Cazinoului se află multe statui. Acesta are, de asemenea, bănci pentru a sta și a vă relaxa. Puteți, de asemenea, să priviți valurile care se lovesc de digul de mare sau chiar să coborâți câteva trepte pentru a explora.

Vizitați Catedrala Sfinții Petru și Pavel

În apropierea portului se află Catedrala Sfinților Petru și Pavel, cu un aspect unic. Aceasta are grădini plăcute, în care este plăcut să stai în zonele umbrite ale grădinii în timp ce te răcorești. Arată diferit de celelalte catedrale ortodoxe din România.

Explorați orașul vechi Constanța

Orașul vechi are o varietate de biserici și alte clădiri istorice sau religioase, cum ar fi Biserica Sfântul Nicolae. Este un loc frumos, cu multe locuri în care puteți lua masa sau bea ceva pentru a vă răcori. Vibrația orașului vechi este destul de specială și un loc minunat pentru a te plimba fără țintă.

Cum arată harta turistică a orașului Constanța

Harta obiectivelor turistice din Constanta - i-Tour - Proiect național de  promovare turistică

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: