Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată în prezent fiica cea mare a lui Cătălin Crișan. Daria are 23 de ani și a absolvit cu succes facultatea

Cum arată în prezent fiica cea mare a lui Cătălin Crișan. Daria are 23 de ani și a absolvit cu succes facultatea

GALERIE FOTO (6)

Daria Crișan, în vârstă de 23 de ani, este fiica cea mare a cunoscutului artist Cătălin Crișan și a medicului Lucia Bubulac, cu care acesta a fost căsătorit. Cu un aer rafinat și o frumusețe încântătoare, Daria este înzestrată și cu inteligență, calități care au ajutat-o să absolve cu distincție Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” (UNATC), devenind astfel o actriță cu adevărat talentată.

Pe lângă succesul academic, Daria a avut șansa de a împărți anii de studiu cu colegi de elită, cum ar fi Radu Ștefan, fiul celebrului actor Ștefan Bănică. În pozele de la absolvire, tânărul a fost și el prezent, dovedind că legăturile de prietenie și pasiunea pentru artă îi unesc pe acești tineri talentați.

Cum arată Daria Crișan la 23 de ani

Nu mai este niciun secret că tânăra este de o frumusețe ravisantă. Imaginile de pe rețelele de socializare vorbesc și ele de la sine. Cu ochii albaștri, părul șaten și creț și cu o talie atletică, tânăra face furori de fiecare dată când iese din casă.

Cu zâmbetul pe buze și inimă plină de bucurie, Daria a împărtășit cu fanii ei pe Instagram momentul festiv al absolvirii. Mesajul său emoționant a reflectat gratitudinea și entuziasmul pentru această realizare remarcabilă, subliniind muncă, pasiune și dedicare ce au stat la baza parcursului său artistic.

„Actriț’ cu diplomă. Îi mulțumesc Dariei de acum 3 ani pentru curajul de a-și pune propria fericire pe primul loc. Anul întâi a fost despre iubire, anul al doilea a fost cu obstacole, iar anul al treilea mi-a dat aripi. Vă iubesc, colegi, profesori, sunt mândră să spun că mi-am început călătoria cu tine, UNATC”, a scris Daria, făcând referire la faptul că a renunțat la Medicină, pentru Actorie.

Cătălin Crișan, un adevărat cuceritor

Familia Dariei Crișan are o istorie complexă, cu Cătălin Crișan având trei copii din două căsnicii diferite. După o căsătorie de 14 ani cu Lucia Bubulac, au decis să urmeze căi separate în 2009. Apoi, Cătălin Crișan a trăit o altă poveste de dragoste alături de medicul Ioana Alina Cupșa, din care s-a născut o fetiță, Lara, în 2012.

Chiar dacă s-au despărțit ulterior, solistul nu exclude posibilitatea unei a treia căsătorii în viitor, dacă va apărea ocazia potrivită. Deși viața familială a avut și momente de schimbare, Lucia Bubulac a subliniat că atât Daria, cât și Raris (fratele Dariai, în vârstă de 20 de ani), mențin o relație armonioasă cu tatăl lor, Cătălin Crișan, indiferent de situațiile trecute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: