Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată în prezent fiul Romaniței și-al lui Adrian Iovan?

Cum arată în prezent fiul Romaniței și-al lui Adrian Iovan?

GALERIE FOTO (2)

Avea doar 9 ani când și-a pierdut tatăl în urma teribilului accident aviatic din Apuseni. De atunci, Albert s-a transformat într-un adevărat adolescent, care îi seamănă perfect regretatului lui tată.

Albert, orfan de tată la 9 ani

Deși părinții lui erau divorțați la acea vreme, Albert nu era privat de dragostea de tată. Pilotul Adrian Iovan era prezent în viața băiatului lui și nu rata nicio sărbătoare pentru a-i fi alături.

Albert nu mai este acum un copil, ci un adolescent în toată regula. Bine dezvoltat, blonduț și tare chipeș, micuțul îi seamănă perfect tatălui său. Albert a fost surprins de paparazzi Cancan în mall, alături de mama sa, iar transformarea este mai mult decât vizibilă.

Fiul Romaniței și-al lui Adrian Iovan, un adolescent în toată regula

Mult mai înalt decât mama sa (fostă manechin), Albert este un puști tare chipeș. Semn clar că mama lui are mare grijă de el și vrea ca fiul ei să fie în pas cu moda. Atenție pe care o merită de deplin dacă ținem cont că este un adolescent model. Este pasionat de științele exacte, ba are chiar înclinații și către desen și literatură. În plus, este practicant al mai multor sporturi: scrimă, golf, înot, surfing, ciclism, schi, snowboarding, karate și echitație.

Așa arată acum fiul Romaniței și-al lui Adrian Iovan

Fiul Romaniței Iovan, pilot de curse cu acte în regulă

Ca și tatăl său, Albert este dornic de adrenalină. Tânărul de 14 ani este extrem de pasionat de pilotat mașini și nu are emoții, căci înainte de fiecare cursă se pregătește serios. Mama lui, însă, are inima cât un purice de fiecare dată când îl vede pe trasee.

Băiatul Romaniței a spus că a pornit de la zero. Nu a știut să conducă deloc, iar în 6 luni a dovedit că dacă ai ambiție orice vis poate deveni realitate.

A urmat niște cursuri și a primit licența de pilot. S-a antrenat atât la București cât și la Sibiu, acolo unde Albert și Romanița au vorbit despre cum li s-a schimbat viața.

„Eu, ca mamă conștiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată. Este primul circuit pe competiție, pentru competiție”, a spus creatoarea de modă înainte ca Albert să intre în pâine.

„Are foarte multe cunoștințe despre Formula 1 și mașini”

„Chiar m-am bucurat pentru el că lucrurile sunt îngemănate și cu partea de teorie. Are foarte multe cunoștințe despre Formula 1 și mașini, în general.

Cunoaște extraordinar de multe. E pasionat și de științele exacte care au legătură. E un pas bun pentru viitor. Eu privesc în viitor către momentul când Albert va îmbrățișa o meserie legată de mașini”, a mai spus Romanița Iovan în reportajul realizat de Alex Dobreanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: