Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată în prezent una dintre cele mai iubite actrițe din anii ’90. Făcea furori în «Melrose Place», dar astăzi fanii abia o mai recunosc

Cum arată în prezent una dintre cele mai iubite actrițe din anii ’90. Făcea furori în «Melrose Place», dar astăzi fanii abia o mai recunosc

GALERIE FOTO (5) heather locklear

Heather Locklear, în vârstă de 61 de ani, este cunoscută publicului larg pentru rolul Amandei Woodward din „Melrose Place”, însă trecerea timpului a lăsat semne adânci pe chipul ei și cu greu mai poate fi recunoscută astăzi chiar și de către cei mai înfocați fani. Iată cum a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Cum arată astăzi una dintre cele mai iubite actrițe din anii ’90

Heather Locklear făcea furori în urmă cu mai bine de trei decenii, atunci când avea alură de fotomodel și un corp care ar putea stârni invidia oricui. Consumul excesiv de alcool, nopțile nedormite și consumul de mâncare nesănătoasă par să-și fi pus amprenta pe chipul actriței. Ajunsă la 61 de ani, Heather Locklear este de nerecunoscut și nu mai amintește cu nimic de frumusețea izbitoare pe care o avea.

Heather Locklear
Heather Lockler

Fotorepoterii au surprins-o pe vedetă pe străzile din Los Angeles. Îmbrăcată toată în negru, fără pic de machiaj, cu pungi sub ochi, părul dezordonat și o privire obosită, așa și-a așteptat actrița iubitul. După 30 de minute în care l-a așteptat pe o bordură, cu o atitudine plictisită și fără chef de viață, Heather a afișat un zâmbet larg atunci când a observat că mașina logodnicului Chris Heisser parchează pe aleea.

Heather Lockler a avut o viață personală tumultoasă

Heather Locklear este o actriță americană de film și televiziune care și-a început cariera jucând în tot felul de spoturi publicitare. Faima i-a fost adusă de către munca pe care a depus-o în serialul TV „Melrose Place”, unde a jucat rolul Amandei Woodward. Viața personală a lui Heather a fost dintotdeauna un subiect de interes, ea trăind mai multe iubiri tumultoase.

heather locklear
Heather Locklear în tinerețe

Heather a fost căsătorită cu Tommy Lee între anii 1986 și 1993. Cel de-a doilea soț al actriței a fost Richie Sambora, cu care a fost căsătorită înte anii 1994 și 2007. În urma mariajului dintre cei cei doi a rezultat Ava Sambora. În anul 2020, actrița s-a logodit cu Chris Heisser, bărbatul care îi aduce și în prezent zâmbetul pe buze.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: