Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta în tinerețe Dana Opșitaru, marea iubire a lui Cătălin Botezatu. Designerul a vrut să se sinucidă pentru ea!

Cum arăta în tinerețe Dana Opșitaru, marea iubire a lui Cătălin Botezatu. Designerul a vrut să se sinucidă pentru ea!

GALERIE FOTO (3)

Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit de mai multe femei, însă de una dintre ele spune că va rămâne îndrăgostit toată viața. Cine este aceasta și cum arăta în tinerețe. I-a furat inima lui Cătălin Botezatu.

Cine e marea iubire a lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România. S-a învârtit prin cercuri importante de oameni, unde a cunoscut mai multe femei, a cunoscut-o pe Dana Opșitaru când avea vârsta de 19 ani, cu 9 ani mai puțin decât avea femeia care devenea la scurt timp tot ce iubea mai mult designerul.

Cătălin Botezatu a vrut să își ia viața pentru Dana Opșitaru

Cătălin Botezatu a avut, de-a lungul vieții, o mulțime de iubite, printre care și Bianca Brad, Tania Budi și Bianca Drăgușanu, însă una singură este Dana Opșitaru, cea de care designerul s-a îndrăgostit nebunește pe vremea când avea 20 de ani. Ea este femeia pentru care Cătălin Botezatu ar fi făcut orice să fie a lui. Cătălin Botezatu nu a ascuns nici faptul că, pentru ea, a vrut să-și ia viața. Deși au trecut mai bine de 30 de ani de la aceste întâmplări, cei doi încă păstrează legătura.

Dana Opsitaru a divorțat de sotul ei pentru Cătălin Botezatu

Dana Opsitaru a divorțat de sotul ei pentru Cătălin Botezatu. Din nefericire, relația acestora nu a durat prea mult. Cei doi au rămas prieteni buni si in ziua de azi si vorbesc zilnic, dupa cum sustine designerul.

Cătălin Botezatu: Dana e și rămâne marea mea dragoste

„Dana Opșitaru este marea mea dragoste și rămâne în continuare, deși au urmat și altele. Vorbim aproape zilnic, pentru că o mare iubire nu se uită niciodată. A devenit prietena mea cea mai buna”, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

„Un săgetător se îndrăgostește mereu cu adevărat. Întotdeauna are impresia că e ultima iubire, dar mereu vine una nouă la fel de pasioanală. Săgetătorul face aceeași greșeală în fiecare relație, deși spune că nu va mai face. Am iubit-o cu adevărat și o iubesc în continuare într-un sertăraș pe Dana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. M-a sunat astăzi și m-a certat că nu am sunat-o mai des. Și-a pus o amprentă pozitivă pe bărbatul pe care îl privești acum. Am iubit multe femei și sper să se mai întâmple asta”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a vrut să se sinucidă pentru Dana Opșitaru

Cătălin a vrut să se sinucidă pentru Dana Opșitaru, prima mare iubire a acestuia. Pentru a o determina să-și petreacă noaptea de Crăciun alături de el, creatorul de modă a încercat să-și ia viața și și-a tăiat venele. „Apoi de două ori a fost din dragoste. O dată pentru Dana Opsitaru pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noapte de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor.

A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, însemană că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost”, a spus Cătălin Botezatu.

Cum arăta în tinerețe Dana Opșitaru, marea iubire a lui Cătălin Botezatu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: