Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta înainte Andreea Mantea. Câte kilograme s-a îngrășat prezentatoarea TV

Cum arăta înainte Andreea Mantea. Câte kilograme s-a îngrășat prezentatoarea TV

GALERIE FOTO (11) Cum arăta înainte Andreea Mantea

Cum arăta înainte Andreea Mantea. Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, iar fanii o apreciează pentru sinceritatea de care dă dovadă. În ultima vreme, Andreea Mantea a recunoscut că a luat kilograme în plus, iar multă lume a crezut că vedeta este însărcinată. Cum arăta Andreea înainte?

Cum arăta înainte Andreea Mantea. Câte kilograme s-a îngrășat prezentatoarea TV

Cum arăta înainte Andreea Mantea. Prezentatoarea TV a publicat câteva imagini pe Instagram, în care apare pe masa de masaj, dar și în timp ce face reclamă la anumite produse. Se poate vedea cu ochiul liber că bruneta a căpătat câteva kilograme în plus, dar Andreea nu pare afectată de acest lucru.

Vedeta TV a vorbit deschis despre faptul că trece printr-o perioadă în care are câteva kilograme în plus, dar nu este deranjată de acest aspect. Deși a recunoscut că nu mai are silueta de odinioară, fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei, nu se ascunde în spatele rețelelor de socializare sau al programelor de editare. Într-un clip video postat pe Instagram, Andreea apare făcând reclamă la un produs de păr, în cadrul căreia se poate vedea că vedeta deține mai multe kilograme, spre deosebire de imaginile postate în urmă cu ceva timp. Andreea continuă să posteze pe rețelele de socializare poze needitate, în care i se poate observa burtica.

În perioada când prezenta emisiunile Wowbiz sau Puterea dragostei, Andreea Mantea avea o siluetă de invidiat, mărturisind în nenumărate rânduri că a ținut multe diete.

Andreea Mantea: „Nu sunt însărcinată”

Recent s-a zvonit că Andreea Mantea ar fi însărcinată, având în vedere că aceasta s-a afișat în mediul online cu câteva kilograme în plus. Internauții au crezut că bruneta ar fi însărcinată, dar bruneta a vrut să clarifice situația.„Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test efectuat sau vreo analiză. Problema e ca aflu din ziare ca sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație. Cumva, eu sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Măi, dar ce sarcină încăpățânată. Deci, eu nu am voie să fiu grasă.Andreea Mantea are burtică, șunculițe, kilograme în plus, orice, dar Andreea Mantea nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș împărtăși-o dacă ar fi cazul. De doi ani încoace, mă, de doi ani… nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a transmis Andreea Mantea pe Instagram.

În urmă cu câteva ore, Andreea s-a filmat în timp ce-i usca părul fiului ei, David. Prezentatoarea TV era îmbrăcată într-o bustieră și colanți, vrând să demonstreze că este mândră cu modul în care arată, încurajându-le pe celelalte femei să fie mândre de formele lor. „2 burtoși”, a scris în mod ironic Andreea Mantea în dreptul filmării.

Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme după naștere

Andreea Mantea a luat câteva kilograme în plus în timpul sarcinii cu David, dar la scurt timp după naștere și-a revenit spectaculos. Vedeta declara la acea vreme că ținea o dietă cu mâncare fiartă. „Dupa ce am nascut, am mancat carne fiarta, legume fierte. Dar trebuie sa te concentrezi pe copil. Daca alaptezi slabesti de la sine. In vreo trei luni am dat jos bine de tot, dar atarna pielea.

Si atunci m-am apucat de masaj.M-am masat pana nu am mai putut, dar degeaba, pentru ca nu m-a ajutat.Si abia atunci am realizat ca trebuie sa am grjia la ce mananc si sa fac sport„, spunea Andreea atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: