Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată interiorul avionului VIP închiriat de Klaus și Carmen Iohannis pentru zborul către Japonia. Lux și opulență pentru șeful statului FOTO

Cum arată interiorul avionului VIP închiriat de Klaus și Carmen Iohannis pentru zborul către Japonia. Lux și opulență pentru șeful statului FOTO

GALERIE FOTO (11) Cum arată interiorul avionului VIP închiriat de Klaus și Carmen Iohannes pentru zborul către Japonia. Lux și opulență pentru șeful statului FOTO

Iată cum arată interiorul avionului VIP închiriat de Klaus și Carmen Iohannis pentru zborul către Japonia! Lux și opulență pentru șeful statului!

Lux și opulență pentru șeful statului

Președintele țării a călătorit pe ruta București – Sibiu – Tokyo Haneda în data de 4-5 martie 2023 cu un avion VIP închiriat Boeing 737-900ER în configurație BBJ (Boeing Business Jet), ce aparține companiei luxemburgheze Global Jet.
Deoarece, autonomia avionului este insuficientă pentru un zbor fără escală din Sibiu până în capitala Japoniei, piloții au efectuat o oprire pentru realimentare în Baku (Azerbaidjan). Durata zborului dintre București și Sibiu a durat 31 de minute, iar cea dintre Sibiu și Baku a fost de 2 ore și 48 de minute, iar zborul dintre Baku si Tokyo a avut o durată de 9 ore. Capacitatea de transport a avionului este de numai 19 pasageri, potrivit BoardingPass. 

În trecut, Administrația Prezidențială din mandatul lui Klaus Iohannis a refuzat să facă publice costurile deplasărilor acestuia, invocând că sunt secret de stat.

„Am semnat astăzi, împreună cu Prim-ministrul Japoniei, Fumio Kishida, Parteneriatul Strategic dintre țările noastre. Este un moment istoric și un semnal de creștere substanțială a investițiilor japoneze în România. Vorbim de exemple concrete, precum construcția podului suspendat de la Brăila, dar și de alte potențiale lucrări de infrastructură complexă. Suntem interesați de tehnologiile nipone pentru rezistența seismică și, totodată, de proiecte inovatoare în domeniul energiei, inclusiv al celei nucleare. De asemenea, am pus astăzi bazele pentru crearea în România a unui centru de producție de optică de mare putere, în sprijinul activităților experimentale cu Laserul de la Măgurele. Sunt pe deplin convins că relațiile dintre România și Japonia se vor intensifica, în beneficiul generațiilor viitoare”, a scris președintele după întâlnirea oficială din Japonia.

Cum arată interiorul avionului VIP închiriat de Klaus și Carmen Iohannis pentru zborul către Japonia.

Iată cum arată interiorul avionului închiriat de Klaus și Carmen Iohannis pentru zborul către Japonia!

Sursa foto: BoardingPass

Menționăm că, potrivit unui site de închirieri zboruri private, o oră de zbor poate costa zeci de mii de dolari!

„Pentru fiecare dimensiune a avionului, zborurile interjudețene sunt mult mai scumpe. Cu toate acestea, prețurile lor pot varia semnificativ în funcție de destinația finală, de timpul dintre data plecării și data sosirii și de numărul de pasageri.

De exemplu, zborurile intercontinentale cu turbopropulsoare sau cu un avion privat mai mic pot costa între $1.800 și $7.800, în timp ce plecarea din SUA cu un avion privat de dimensiuni medii costă între $24.000 și $48.000.

Costul unui avion privat de mari dimensiuni variază între $51.600 și $78.000, dar prețurile pot depăși cu mult $100.000 dacă destinația dumneavoastră este mai îndepărtată”, potrivit comparemyjet.com.

Sursa foto: comparemyjet.com

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: