Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Irina Columbeanu la 15 ani. Adolescenta este pregătită să calce pe urmele mamei sale

Cum arată Irina Columbeanu la 15 ani. Adolescenta este pregătită să calce pe urmele mamei sale

GALERIE FOTO (5) Cum arată Irina Columbeanu la 15 ani.

Cum arată Irina Columbeanu la 15 ani. Fiica lui Irinel Columbeanu a devenit o adevărată adolescentă. Irinuca trăiește în America, unde locuiește împreună cu mama sa, Monica Gabor. Tânăra pare pregătită să devină un mare model.

Cum arată Irina Columbeanu la 15 ani. Adolescenta este pregătită să calce pe urmele mamei sale

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți, iar fotomodelul este singura femeie care l-a făcut tată pe fostul afacerist. Cei doi au divorțat în 2011, la scurt timp după nuntă, iar Monica a plecat în America, unde l-a cunoscut pe Mr. Pink, actualul ei logodnic. Irina este fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor. În vârstă de 15 ani, Irinuca s-a transformat într-o adevărată adolescentă. Monica este extrem de mândră de fiica ei, iar din când în când postează imagini pe rețelele de socializare alături de Irina.

Adolescenta este educată frumos și se pare că este pregătită să ajungă pe cele mai înalte podiumuri din țară. Irina a moștenit frumusețea mamei sale și poate deveni un model de excepție. Dovada o fac și postările din mediul online, în care își arată atuurile fizice, dar într-o manieră foarte decentă. Irina Columbeanu este un copil care studiază mult și care încă mai crede în jucării. De cealaltă parte, știe să poarte cu eleganță o rochie de bal sau o rochiță scurtă. Fiica afaceristului are toată susținerea din partea mamei sale, care este și cea i-a comentat ferm și elegant la cea mai recentă postare, scriind „You understood the assignment / Ati înțeles ideea”.

Irina merge la școală și ține legătura cu tatăl ei prin intermediul rețelelor de socialiare, deși fostul milionar îi poartă grija și îi duce dorul zi de zi. Depărtarea este tristă, dar Monica are grijă ca tristețea fiicei sale să dispară.

Ce spune Irinel Columbeanu despre fiica sa

Irinel Columbeanu a mărturisit că îi duce dorul Irinei, mai ales că nu a mai văzut-o de mai bine de doi ani, din cauza pandemiei de coronavirus. Cu toate astea, fostul milionar este mândru că adolescenta este alături de mama ei și primește o educație frumoasă. “Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a declarat Irinel Columbeanu.

După ce Irinel a divorțat de Monica, fetița a rămas în România, în grija tatălui ei. Când a mai crescut, Irinuca a decis să se mute definitiv în America, acolo unde este fericită că locuiește. Adolescenta este implicată în multe proiecte școlare și se află printre primii elevi la învățătura. Chiar dacă nu s-au mai întâlnit din 2018, Irinel și fiica sa vorbesc zilnic la telefon. „În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a declarat Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: