Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată ispita Bianca Pop înainte de toate operațiile estetice?

Cum arată ispita Bianca Pop înainte de toate operațiile estetice?

GALERIE FOTO (2)

Este una dintre veteranele echipei de ispite din cadrul emisiunii „Insula Iubirii”. Bianca Pop este o adevărată bombă sexy, căreia concurenții îi rezistă cu greu. Cu sâni mari, buze voluminoase și un posterior perfect, Bianca este văzută drept una dintre cele mai sexy prezențe de la Purimuntra.

Totuși, pe grupurile dedicate emisiunii, au apărut tot felul de fotografii cu senzuala ispită, de dinainte să se opereze. Și trebuie să recunoaștem că imaginea Biancăi din acele fotografii n-are de-a face cu cea din prezent. Pesemne, ispita a băgat bani mulți în înfățișarea actuală.

Și nici n-are cum să nege vreodată operațiile estetice făcute, aspectul ei fizic din prezent fiind extrem de schimbat de cel din trecut. Buze injectate, nas mai subțire, sprâncene tatuate, silicoane și lista schimbărilor drastice prin care a trecut Bianca în ultimii zece ani poate continua.

De altfel, Bianca a vorbit, când i s-a oferit ocazia, de câteva dintre intervențiile pe care și le-a făcut.„La 20 de ani am făcut prima operație de implant mamar. După șapte ani le-am schimbat că nu-mi mai plăceau, le-am făcut mai mari. Am făcut și năsucul mai mic. La pomeți n-am nimic. La nas am făcut trei rinoplastii. La prima am subțiat doar vârful, după m-am gândit să îi schimb forma. Niște injecții în buze pe care le face toată lumea. Nu aș mai schimba nimic, dacă aș mai avea 17 ani nu mi-am mai face tatuaj la sprâncene. Voiam să fiu altfel, nasul îi voiam mai mic. Dacă ar fi să-mi mai fac operații, îmi fac, am un medic bun. Nu mi-aș face fundul, sunt mulțumită”, a spus ea.