Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Janine, fosta mare iubire a lui Adrian Sârbu, la 55 de ani. Trăiește la Paris FOTO

Cum arată Janine, fosta mare iubire a lui Adrian Sârbu, la 55 de ani. Trăiește la Paris FOTO

GALERIE FOTO (4)

Janine, fosta soție și mare iubire a lui Adrian Sârbu, a făcut istorie cu frumusețea sa în anii 90. Acum, ajunsă la vârsta de 55 de ani, fostul model încă arată foarte bine și locuiește în Paris  împreună cu fiica ei, Janice, acum în vârstă de 19 ani. Iată imagini incredibile cu Janine Ștefan, fosta nevastă a patronului de la Pro TV, Adrian Sârbu!

Cum arată Janine, fosta mare iubire a lui Adrian Sârbu, la 55 de ani

Janine Ștefan, pe numele ei real Eugenia Ștefan, a fost căsătorită cu Adrian Sârbu, fostul patron de la Pro TV. Cei doi au fost împreună vreme de șase ani, iar la un moment drumurile lor s-au separat definitiv. Din flacăra dragostei dintre ei, s-a născut fiica lor, Janice, acum în vârstă de 19 ani. În urmă cu 18 ani, imediat după divorțul de Adrian Sârbu, Janine s-a mutat în Paris, unde a luat-o și pe fiica celor doi. Janine a devenit faimoasă în 1990 după ce a participat la primul concurs de frumusețe din România de după revoluție, la „Miss Fotbal România”.

Cu doar câteva zile în urmă, Janine a participat la un vernisaj al soților fotografi Dana și Stephane Maitec unde s-a fotografiat în toată splendoarea ei, la frumoasa vârstă de 55 de ani.

Unde a dispărut Janine, după divorțul de Adrian Sârbu

Odată cu acest moment, a început să fie dorită de bărbați, iar mulți dintre ei i-au căzut în plasă frumoasei manachine. Dan Chișiu este unul dintre aceștia. Relația cu Adrian Sârbu a început după aceea, iar cum lucrurile au devenit serioase, cei doi s-au căsătorit curând.

După ce s-a stabilit la Paris, Janine Ștefan a dispărut din showbiz-ul românesc, deși a avut mai multe încercări de a construi o afacere prosperă. Astfel, ea și-a încercat norocul în design, dar rolul de creatoare de modă nu i s-a potrivit, astfel că nu a avut succes. A deschis trei magazine în Paris, dar toate s-au închis rapid.

Aceasta locuiește în capitala Franței alături de fiica ei, Janice într-un apartament de lux, ce i-ar fi aparținut lui Marlene Dietrich în ultima perioadă a vieții, cumpărat de Adrian Sârbu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: