Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Jean Paler la vârsta de 58 de ani. Actor s-a transformat complet

Cum arată Jean Paler la vârsta de 58 de ani. Actor s-a transformat complet

GALERIE FOTO (8)Cum arată Jean Paler la vârsta de 58 de ani. Actor s-a transformat complet

Cum arată Jean Paler la vârsta de 58 de ani. Actor s-a transformat complet. Îndrăgitul actor a ajuns de nerecunoscut. Fanii acestuia nu îl mai recunosc din cauza bolii pe care acesta o are.

Cum arată Jean Paler la vârsta de 58 de ani. Actor s-a transformat complet

Jean Paler a ajuns la vârsta de 58 de ani, iar fanii sunt îngrijorați de starea de sănătatea a acestuia. Invitat la o emisiunea de la Antena Stars, s-a fotografiat cu Majda Aboulumosha și a postat fotografia pe rețeaua de socializare. Boala de care suferă actorul este vizibilă, acesta a albit și și-a lăsat barbă, dar cu toate acestea, Jean Paler nu și-a pierdut zâmbetul. (…) cu frumoasa Majda”, a scris actorul pe contul său oficial de Facebook.

Jean Paler

Actorul are probleme grave cu inima

Actorul se confruntă cu probleme grave de sănătate. În primăvara anului trecut, acesta a ajuns la spital la două săptămâni după ce medicii i-au montat un defribilator. Inima actorului nu mai funcționează decât 30%.

Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat. Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. (…) Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima”, a explicat Jean Paler.

În urmă cu șase ani ani, actorul a suferit un infarct, dar de care a trecut cu bine.

Deși puțini vor crede asta, marele actor încasează o pensie absolut ireală. “Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, a declarat Jean Paler.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: