Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Livia Taloi, alias „Ema” din „Trăsniţii”, în viaţa privată, la cei 43 ani ai săi

Cum arată Livia Taloi, alias „Ema” din „Trăsniţii”, în viaţa privată, la cei 43 ani ai săi

Livia Taloi, adică bruneta sexy din sitcom-ul „Trănsiţii”, de la Prima TV, rămâne o persoană retrasă, în viaţa de zi cu zi. „Ema”, la cei 43 ani ai săi, şi-a păstrat senzualitatea şi fineţea.

Asta a ajutat-o să adune mii de fani pe Instagram.

Sexy şi în viaţa personală

Livia Taloi postează deseori pe Instagram fotografii și informații despre noile proiecte pe care le are în derulare.

„E ca o prăjitură cu ingredientele potrivite. În primul rând bani, în al doilea rând bani, în al treilea rând scenariul potrivit, regizorul potrivit, actorii şi oamenii din echipă să se înţeleagă, chiar şi operatorii, tehnicul, toţi sunt parte din echipă, vin cu idei.

Şi să nu uităm de publicul nostru, care este foarte important şi ne este alături de atâţia ani”, a spus bruneta despre serialul în care joacă.

A admis că iese destul de greu din pielea personajului „Ema”.

Se mai întâmplă să fii personaj şi acasă, după 12 ore de muncă te duci acasă şi să fii tot în personaj. Se întâmplă”, a mărturisit aceasta.

Mama ei a revenit din „morţi”

Interpreta de muzică populară Anica Ganțu, mama actriței Livia Taloi din serialul ”Trăsniții”, a fost declarată moartă la 21 de ani, la un spital din Serbia, dar cântăreaţa a reuşit, practic, să revină din morţi.

Eram la un eveniment, în Serbia. Am cântat trei zile și în ultima mi-a fost foarte rău. Am ajuns cu greu în spital, deja leșinasem de două ori.

M-au adus doi colegi, iar în holul spitalului am leșinat din nou. Cât am fost în starea aceea, pe care ei au numit-o moarte clinică, am simțit cum mi se strâng oasele, parcă mi se rupeau și am gândit că nu voi mai putea merge.

Ei au crezut că am murit, hotărâseră să mă bage la morgă. Medicul s-a dus să anunțe poliția, pentru că eram cetățean străin și ceruse să vină traga să mă ducă la morgă.

Între timp, eu am deschis ochii iar solista care a venit cu mine a început să țipe”, a povestit mama Liviei Taloi la Etno TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: