Redactia.ro
Home » TV » Cum arată mama Andreei Mantea. Vedeta îi seamănă perfect

Cum arată mama Andreei Mantea. Vedeta îi seamănă perfect

GALERIE FOTO (4)

Pe Andreea Mantea o știe o țară întreagă, fiind una dintre vedetele postului de televiziune Kanal D. Pe mama sa, însă, puțină lume ar recunoaște-o pe stradă dacă s-ar întâlni cu ea. Asta pentru că sexy prezentatoarea și-a dorit o viață privată pentru fiul ei și pentru bunica lui.Haideți să vedem împreună, așadar, cum arată mama Andreei Mantea.

Cum arată mama Andreei Mantea

E una dintre persoanele importante în viața ei, Andreea Mantea fiind extrem de apropiată de cea care i-a dat viață. Și acum, când filmează la ”Puterea Dragostei”, prezentatoarea zboară des în țară pentru a-și vizita mama.

Ei bine, femeia a dus o viață departe de lumina reflectoarelor până acum, cu toate că se ocupă de creșterea micuțului David. Ea a apărut mai mult pe sticlă la începutul carierei Andreei Mantea. Pe atunci, mărturisea: “Avea 3,400 kg cand am nascut-o. Era mai dolofana decat sora ei. La 4 ani citea, citea reviste. Se baga peste cea mare si a invatat repede sa citeasca”.

Andreea Mantea îi duce dorul familiei sale

De când a început filmările la emisiunea ”Puterea dragostei”, Andreea Mantea s-a plâns cât de greu îi este. Ea a mărturisit că-i duce dorul mamei sale, dar și… casei sale. Cu fiecare ocazie, Mantea spune că abia așteaptă să se încheie filmările emisiunii și să se poată întoarce în țară.

Citește și Ce face și cum arată Emilia Popescu la 53 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: