Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Nadiei Comăneci. La 80 de ani, aceasta se menține foarte bine

Cum arată mama Nadiei Comăneci. La 80 de ani, aceasta se menține foarte bine

Cum arată mama Nadiei Comăneci. La 80 de ani, aceasta se menține foarte bine

Cum arată mama Nadiei Comăneci. Sportiva a postat o poză rară cu mama ei cu ocazia aniversării acesteia. La cei 80 de ani, femeia arată foarte bine!

Cum arată mama Nadiei Comăneci. La 80 de ani, aceasta se menține foarte bine

Nadia Comăneci este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din România. Aceasta are o relație foarte bună cu mama ei, iar acest lucru s-a văzut tot timpul. Mama sportivei a fost alături de ea pe parcursul carierei sale.

În cartea ”Scrisori către o tânără gimnastă”, Nadia a povestit cum mama ei a trimis-o la sala de sport din Onești, locul în care a copilărit. Voia ca fiica ei să își consume energia în locuri mai sigure decât copacii și alte obiecte. Nadia a pășit în sala de sport și a învățat să facă prima roată. Se juca și făcea ce îi place, iar mama ei avea un moment de respiro.

”Aveam foarte multa energie. Mama a incercat sa gaseasca o varianta prin care sa-mi consum energia in conditii mai sigure. Sa las in pace copacii, casele si alte obiecte. In Onesti se deschisese o mica sala de sport de catre familia Simionescu. La sase ani si ceva, am intrat pentru prima data in ea si am descoperit paralelele mai interesante decat batatorul de covoare si saltelele care ma ajutau sa nu ma mai julesc. Acolo, sub indrumarea antrenorului Marcel Duncan, am invatat sa fac prima rostogolire, prima roata, prima prindere la bara. Ma jucam si invatam totodata. Mama era fericita ca scapa pentru cateva ore de mine si putea sa-si vada linistita de treburile casnice”, a povestit ea.

În urmă cu puțin timp, Nadia Comăneci a postat un mesaj emoționat pe contul său de Facebook, cu ocazia aniversării mamei sale. Aceasta a împlinit 80 de ani și arată foarte bine!

”Mama și cu mine pe bârna de echilibru…are 80 ani și continuă”, a scris Nadia Comăneci pe contul ei de Facebook.

Nadia Comăneci locuiește în America de 30 de ani

Nadia Elena Comăneci, în vârstă de 59 de ani, este o gimnastă română, prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică. Este câștigătoare a cinci medalii olimpice de aur și este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile.

„Zeița de la Montreal”, prima gimnastă a epocii moderne care a luat 10 absolut, este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă! Sportiva va rămâne întotdeauna reprezentativă pentru România, însă vedeta a părăsit această țară în urmă cu mai bine de 30 de ani, pentru America. În noaptea de 27-28 noiembrie 1989 a trecut ilegal granița româno-maghiară, în cele din urmă solicitând azil politic guvernului Statelor Unite. Acest gest dramatic a avut un efect major asupra opiniei publice, chiar asupra familiei conducătoare a României.

Nadia și-a petrecut următorii ani promovând linii vestimentare pentru gimnastică, lenjerie Jockey, echipament de aerobic și rochii de mireasă. În 1994, s-a logodit cu gimnastul american Bart Conner și s-a întors în România pentru prima dată de la plecare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: