Redactia.ro
Home » Monden » Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă! Gimnasta este în doliu

Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă! Gimnasta este în doliu

GALERIE FOTO (2) Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă! Gimnasta este în doliu

Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă după ce a aflat că o persoană foarte dragă ei a murit! Despre cine este vorba?

Nadia Comăneci este în doliu

Nadia Comăneci, cunoscuta gimnastă a României, trece prin clipe cumplite în această perioadă. Sportiva a anunțat pe pagina s-a de socializare că este în doliu, după ce a aflat că una dintre prietenele sale cele mai bune s-a stins din viață.

Aceasta este nimeni alta decât Dianne Durham, prima campioană afro-americată la gimnastică din istoria Statelor Unitate ale Americii! Gimnasta fost răpusă la vârsta de 52 de ani de o boală necruțătoare cu care s-a luptat mai mult timp.

Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă! Dianne Durham a fost nevoită să renunțe la cariera sa sportivă destul de devreme din cauza unei accidentări, în anul 1985, la doar trei ani de când devenise campioană în SUA. Chiar dacă nu a mai performat ca și sportiv, Dianne a continuat ca și arbitru, speaker motivațional, dar și antrenor.

Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă! Gimnasta este în doliu
Dianne Durham

Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă! Gimnasta suferă acum din plin, atfel că și-a exprimat regretul pe contul său de Twitter, mărturisind că Dianne i-a fost o prietenă dragă și îi va lipsi.

”Mi-a fost o foarte dragă prietenă și o persoană minunată! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Nadia Comăneci, pe contul său de Twitter.

Nadia Comăneci locuiește în America de 30 de ani

Nadia Elena Comăneci, în vârstă de 59 de ani, este o gimnastă română, prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică. Este câștigătoare a cinci medalii olimpice de aur și este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile.

„Zeița de la Montreal”, prima gimnastă a epocii moderne care a luat 10 absolut, este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

Nadia Comăneci trece printr-o perioadă dificilă! Sportiva va rămâne întotdeauna reprezentativă pentru România, însă vedeta a părăsit această țară în urmă cu mai bine de 30 de ani, pentru America. În noaptea de 27-28 noiembrie 1989 a trecut ilegal granița româno-maghiară, în cele din urmă solicitând azil politic guvernului Statelor Unite. Acest gest dramatic a avut un efect major asupra opiniei publice, chiar asupra familiei conducătoare a României.

Nadia și-a petrecut următorii ani promovând linii vestimentare pentru gimnastică, lenjerie Jockey, echipament de aerobic și rochii de mireasă. În 1994, s-a logodit cu gimnastul american Bart Conner și s-a întors în România pentru prima dată de la plecare.

Comăneci și Conner s-au căsătorit în România în luna aprilie a anului 1996, nașii lor fiind Dana și Adrian Năstase! Cei doi au împreună un băiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: