Redactia.ro
Home » Sport » Nadia Comăneci, despre vaccinul anti-COVID 19!

Nadia Comăneci, despre vaccinul anti-COVID 19!

Nadia Comăneci, larisa iordache, vaccin anti-COVID 19

Nadia Comăneci se alătură vedetelor care vorbesc despre vaccinul anti – COVID 19. Fosta mare gimnastă spune că nu a mai părăsit casa de luni bune, pentru a nu se îmbolnăvi.

Apariția vaccinului a stârnit discuții în toată lumea. Sunt mulți cei care doresc să se vaccineze, dar și multe voci care încă nu au încredere în vaccinul anti – COVID 19. Fosta mare gimnastă, în vârstă de 59 de ani a vorbit și ea despre acest subiect. Stabilită în SUA de ani buni, aceasta recunoaște că de teama virusului a preferat să rămână acasă în toată această perioadă.

„N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față. Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit Digi Sport.

“Vârsta e doar un număr”

Chiar dacă a împlinit 59 de ani, Zeița de la Montreal este într-o formă fizică de invidiat. Nadia Comăneci a postat un colaj în care demonstrează acest lucru. Fotografia a adunat rapid aproape 9.000 de aprecieri. În dreptul fotografiei a scris mesajul:

“Atunci…și acum…vârsta este doar un număr”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

Nadia Comăneci a avut un mesaj și pentru gimnaștii români care au cucerit medalii la Campionatele Europene de la Mersin, Turcia. Delegația României a adunat cinci medalii la senioare, argint în competiția pe echipe, aur prin Larisa Iordache la bârnă şi sol, argint prin Larisa Iordache la sărituri şi o nouă medalie de argint, la bârnă, prin Silviana Sfiringu. Revelația competiției a fost Larisa Iordache, revenită după aproape trei ani de pauză.

„Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față aduce o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta”, a spus Nadia Comăneci.

„Îi sunt recunoscătoare mamei mele”

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme celebrei publicații Le Monde, Nadia Comăneci a vorbit despre viața sa. Fosta mare gimnastă spune că nu a regretat nicidată faptul că a decis să facă sport de performanță.

„Nu consider că mi-a fost furată copilăria și adolescența, din moment ce e singura viață pe care am cunoscut-o și pe care vreau să o duc. Îi voi fi întotdeauna recunoscătoare mamei mele, ea este cea care m-a dus într-o zi la sală. Altfel, aș fi avut o existență normală și mult mai puțin interesantă. Nu am niciun regret și nici nu am avut. Priviți ce înseamnă viața mea: tot ce mi s-a întâmplat mi-a permis să fiu acolo unde sunt azi. Sigur, am avut momente dificile, ca oricine, dar am trecut peste aceste încercări, pentru că mă straduiesc mereu să fiu pozitivă și să iau ceea ce este mai bun din ce ni se întâmplă. 73 a fost numărul meu de concurs, 7×3=21, reprezentând a XXI-a ediție a JO, la Montreal. Am luat șapte note de zece, trei medalii de aur. 7+3=10”, spunea românca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: