Redactia.ro
Home » Sport » Nadia Comăneci, încă un 10! Fanii sunt în extaz!

Nadia Comăneci, încă un 10! Fanii sunt în extaz!

Nadia Comăneci, Nadia Comăneci mesaj emotionant, Dianne Durham

Are 58 de ani, dar acest lucru nu o împiedică să face ceea ce iubește cel mai tare. Exerciții de gimnastică.

Zeița de la Montreal a primit încă un 10! De această dată din partea fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Nadia Comăneci a postat un filmuleț în care execută perfect un exercițiu de gimnastică. Imediat au apărut mii de comentarii.

„Ești încă un 10 perfect”, „Mereu o campioană” sau „Eroina mea! Tu ești motivul pentru care m-am apucat de gimnastică”, au fost câteva dintre mesajele primite de Nadia Comăneci.

Nu este prima dată când campioana olimpică postează astfel de filmulețe. A demonstrat în repetate rânduri că în ciuda faptului că are 58 de ani se menține într-o formă de invidiat.

44 de ani de când a luat primul 10 din istorie!

Pe 18 iulie 2020 s-au împlinit 44 de ani de când Nadia Comăncei a luat primul 10 din istoria gimnasticii. Românca a primit atunci 7 note de 10 la Olimpiada de la Montreal. Nadia Comăneci s-a întors în 1976 în țară cu trei medalii de aur. De-a lungul carierei Zeița de la Montreal a câștigat 9 medalii olimpice de aur, 5 la individual. În 1980 a mai primit două note de 10, la Olimpiada de la Moscova. După acea competiție s-a retras din activitate. În 1989, cu puțin timp înaintea revoluției, Nadia Comăneci a fugit din România și s-a stabilit în Statele Unite. În 1994, s-a logodit cu gimnastul american Bart Conner și s-a întors în România pentru prima dată de la plecare. Comăneci și Conner s-au căsătorit în România în luna aprilie a anului 1996 și au împreună un baiat. În SUA, fosta gimnastă și soțul ei au mai multe afaceri dar au rămas mereu aproape de sport. Și-au deschis un centru pentru tinerii gimnaști.

Clinică pentru copii orfani

În România are o clinică de caritate pentru copii orfani. Nadia Comăneci este vicepreședinte al Consiliului Director al Special Olympics, Președinte Onorific al Federației Române de Gimnastică. Președinte Onorific al Comitetului Olimpic Român, Ambasadorul Sporturilor Românești. Vicepreședinte în Consiliul Director al Asociației Distrofiei Musculare. Este și membră a Fundației Federației Internaționale de Gimnastică. A fost distinsă de două ori cu Ordinul Olimpic, acordat de CIO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: