Redactia.ro
Home » Sport » Nadia Comăneci, o prezență constantă în presa internațională!

Nadia Comăneci, o prezență constantă în presa internațională!

Nadia Comăneci, mesaj plin de emoție de Ziua Națională a României: „La mulți ani, dragi români!"

„Zeița de la Montreal” este o prezență constantă în presa din toată lume. Este una dintre vocile care mereu amintesc despre România.

Nadia Comăneci a acordat un interviu pentru Infobae.com în care a rememorat momentele de la Montreal.

„Nu eram sigură de ceea se întâmplă, deoarece tabela de punctaj avea doar trei cifre și ceea ce arătat a fost 1.00. Știam că am capacitatea de a realiza o reprezentație perfectă, dar antrenamentul pentru concurs și punerea în practică în fața a peste 15.000 de oameni sunt două lucruri diferite”, a declarat Nadia, potrivit publicației Infobae.com.

Deși au trecut 44 de ani de la Jocurile Olimpice din 1976, fosta mare gimnastă nu a uitat nici un amânunt.

“Da, îmi amintesc bine. Îmi aduc aminte de Satul Olimpic, de sesiunile de antrenament … Nu-mi amintesc acea zi anume pentru că atunci toate zilele au fost aceleași”, mai spus Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci uimește la 58 de ani

Are 58 de ani, dar se menține într-o formă de invidiat. Și arată asta aproape în fiecare zi. Nadia Comăneci are multe filmulețe pe conturile ei de socializare în care face exerciții în sala de gimnastică. Unele au devenit virale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#staysafe #stayactive ❤️❤️ @laureussport @olympics

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10) pe

Din 1989, fosta mare campioană este stabilită în SUA, unde are o Academie de gimnastică pe care o conduce împreună cu soțul său. De asemenea, Nadia și Bart Conner mai dețin și câteva magazine de echipamente sportive. În plus, fosta mare campioană este implicată în numeroase proiecte caritabile.
Printre altele ocupă funcțiile de vicepreședinte al Consiliului Director al Special Olympics, președinte Onorific al Federației Române de Gimnastică. Ambasadorul Sporturilor Românești și vicepreședinte în Consiliul Director al Asociației Distrofiei Musculare.
În 1999 a fost declarată „Sportiva secolului XX”. În același an a devenit primul sportiv invitat să vorbească la Națiunile Unite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: