Redactia.ro

Nadia Comăneci arată spectaculos în costum de baie la 57 de ani. Fosta gimnastă a făcut o demonstrație sportivă chiar pe plajă

Nadia Comăneci arată spectaculos la cei 57 de ani și asta s-a văzut și-n cea mai recentă postare a ei pe Instagram. Nadia a vrut să marcheze cei 43 de ani de la reușita de la Montreal printr-o demonstrație sportivă, făcută chiar pe plajă.

Fosta campioană a României se află într-o vacanță cu soțul și fiul ei, însă n-a lăsat ziua de 18 iulie să treacă neobservată. Cum s-au împlinit 43 de ani de la fericitul eveniment din Montreal, Nadia a dorit să le ofere fanilor ei din întreaga lume o mică demonstrație sportivă, direct de pe plajă.

Nadia Comăneci a făcut o demonstrație sportivă

Fosta gimnastă a executat una dintre schemele care au făcut-o celebră și a demonstrat tuturor că la cei 57 de ani ai săi nu și-a pierdut deloc flexibilitatea. ”43 de ani mai târziu, iar mâna lui Dylan a intrat în cadru. 18 iulie, Montreal 1976, primul”, este mesajul care a însoțit inedita postare.

 

 

View this post on Instagram

 

Here we go….43 years later… and Dylan s handstand photobomb ….July 18 th @montreal1976 first Perfect 10…

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

Fanii au fost încântați de performanța sportivei, dar și de modul în care Nadia arată în costum de baie. Îmbrăcată într-un costum de baie deux-pieces, fosta gimnastă și-a expus trupul tonifiat și bronzat. „Arăți perfect!”, ”Wow, ce legendă”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.