Redactia.ro
Home » Sport » Nadia Comăneci, mesaj de susținere! “Mă concentrez pe ”20-ul” perfect”

Nadia Comăneci, mesaj de susținere! “Mă concentrez pe ”20-ul” perfect”

Nadia Comăneci, mesaj de susținere

Nadia Comăneci a postat pe contul de socializare un mesaj pentru fani. În aceste zile aproape toți sportivii au anunțat că se împlică în lupta împotriva epidemiei de coronavirus.

Fosta mare gimnastă le-a transmis fanilor săi un nou mesaj. Îi sfătuiește să respecte toate măsurile impuse de autorități. Cel mai important însă, este să se spele pe mâini și să se protejeze.

“E simplu, dar trebuie să facem acest lucru. Să rămânem în siguranță și să sănătoși. Sunt câteva lucruri simple pe care le putem face. ”10-le” perfect a fost un număr important pentru mine, în viața mea. Acum mă concentrez pe ”20-ul” perfect. Spală-te pe mâini pentru 20 de secunde, cu apă și săpun, de fiecare dată, cât de des puteți”, a spus Nadia Comăneci în mesajul său.

Nadia Comăneci, implicată în acțiuni caritabile

Fosta mare campioană s-a implicat de-a lungul timpului în foarte multe acțiuni caritabile. A înființat o clinică medicală pentru copii și a ajutat mai multe fundații. “Zeița de la Montreal” a avut și în urmă cu aproape două săptămâni un mesaj de susținere.

”Acum este un moment extrem de important şi fiecare avem o mare responsabilitate faţă de noi, faţă de familie, faţă de cei dragi şi faţă de cei din jurul nostru. Să ne spălăm foarte des şi foarte bine pe mâini şi să evităm locurile aglomerate. Doar împreună putem combate acest virus. Vă doresc multă, multă sănătate”, a fost mesajul fostei mare campioane.

Ce a spus despre amânarea Jocurilor Olimpice din Japonia

CIO a decis săptămâna trecută amânarea JO 2020 de la Tokyo cu un an. Fosta gimnastă a salutat acească decizie.

„Este o decizie corectă. În aceste circumstanțe sănătatea planetei este o prioritate… Să stați safe, să ne vedem cu bine”, a declarat Nadia Comăneci, la Digi Sport.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: