Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Simonei Gherghe? Femeia e de profesie psiholog și e „soacra perfectă” pentru ginerele său

Cum arată mama Simonei Gherghe? Femeia e de profesie psiholog și e „soacra perfectă” pentru ginerele său

GALERIE FOTO (2) Cum arată mama Simonei Gherghe?

Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV și este foarte apreciată de public, însă puțini știu cine este și cum arată mama Simonei Gherghe?

Cum arată mama Simonei Gherghe?

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă și unită. Este mamă a doi copii, iar cum, pentru că știe cum e, își apreciază și mai mult mama pentru tot ce a făcut pentru ea.

Cum arată mama Simonei Gherghe? Astăzi este o zi specială pentru prezentatoarea TV. Se pare că mama acesteia își serbează ziua de naștere. Plină de emoție, Simona Gherghe i-a transmis un mesaj iubitei sale mame pe o rețea de socializare, potrivit okmagazine.ro.

“La mulţi ani, Mama! Eşti forţa şi inima din spatele nostru, mereu lângă noi! Cea mai bună şi mai devotată mamaie! Să ne trăieşti sănătoasă! Te iubim infinit!”, a fost mesajul postat de Simona pe o reţea de socializare.

Cum arată mama Simonei Gherghe?

Cum arată mama Simonei Gherghe? Silvia Gherghe este de profesie psiholog, în timp ce Ioan, tatăl Simonei Gherghe a fost asistent la radiologie. Cei doi sunt căsătoriţi de 44 de ani. Părinţii Simonei au reuşit să câştige şi admiraţia ginerului Răzvan Săndulescu.

„Nu ştiu cum e la alţii, dar eu am un noroc mai mare chiar şi decât PSD care a plecat de la guvernare cu 2-3 luni înainte de pandemie, după 8 ani de guvernare (cu tot cu Cioloş, că tot ei au fost şi atunci). Revenind. Să rămâi în carantină cu mama soţiei este poate mai rău decât Covidul însuşi pentru 99, 99 la sută dintre soţi, dar eu am cea mai tare soacră din lume. Fără ea am fi fost morţi, de mai multe ori în ultimii trei ani. Eu sigur. Mulţumim Silvia Gherghe. Nu am un motiv anume să scriu asta, doar voiam să mă laud”, a mărturisit Răzvan.

Simona Gherghe, probleme mari cu cei doi copii

Simona Gherghe a devenit mama pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Frumosul eveniment avea loc în data de 23 mai 2017, după ce în luna aprilie a aceluiași an s-a căsătorit cu cel care îi cucerise inima, Răzvan Săndulescu, consultant politic.

Cum arată mama Simonei Gherghe?

În ceea ce privește relația dintre micuți, aceasta a fost destul de tensionată, întrucât Ana s-a obișnuit destul de greu cu prezența unui frățior în viața ei, chiar dacă vedeta Antena 1 o pregătise pe toată durata sarcinii.

”Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă. Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori“, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: