Redactia.ro

Cum arata Manuela Harabor la 51 de ani! „Padureanca” este neschimbata, desi a trecut prin multe greutati

GALERIE FOTO (4)

Manuela Harabor si-a inceput cariera de actrita la numai 4 ani , în filmul „Veronica’ (1972), insa a devenit cunoscuta in 1987 cand a jucat rolul Siminei in „Padureanca”.

„Îmi place că mi se spune în continuare «Pădureanca», chiar dacă sunt cu treizeci de ani mai bătrâna”, spune Manuela. Iar cei treizeci de ani cu siguranta nu se vad. Cea care a fost numita cea mai frumaosa actrita din Romania nu si-a pierdut farmecul. Intreaga viata si-a dedicat-o filmului si fiului ei, Andrei.

Cum arata Manuela Harabor la 51 de ani! „Padureanca” este neschimbata, desi a trecut prin multe greutati

Isi creste singura copilul bolnav de autism. Tatal lui, celebru actor Dan Chisu, nu l-a recunoscut niciodata, ba mai mult a declarat ca relatia lui cu Manuela a fost una foarte scurta: „Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu”, mărturisea el, potrivit Click.

Andrei a fost la un pas de moarte

Andrei a fost la un pas de moarte, când avea 15 ani. Acesta a căzut de la balcon de la etajul doi, însă a reușit să-și revină spectaculos. „Lucram de dimineaţă până seara şi în continuare cei care aveau grijă de Andrei erau părinţii mei. Vara am închiriat două săptămâni un apartament la mare, în Costineşti. Mergeam toţi patru. Eu de joi până luni dimineaţa, pentru că în timpul săptămânii trebuia să lucrez. L-am lăsat pe Andrei cu părinţii mei, urmând să mă întorc din nou joi şi să petrecem împreună sfârşitul de săptămână. Marţi a plouat la mare, aşa că nu s-au dus la plajă. Andrei avea 15 ani şi era deja foarte înalt. Apartamentul în care stăteam era la etajul doi într-o construcţie nouă, cu balcon pavat cu gresie şi balustradă de aluminiu nu suficient de înaltă. Pe la ora 16, ţin minte că eram la un avocat, când am primit un telefon de la proprietarul apartamentului, care mi-a spus că băiatul a căzut de la balcon, că nu şi-a pierdut cunoştinţa, dar că şi-a spart capul şi acum e în ambulanţă în drum spre Spitalul Judeţean Constanţa.  Aveam un singur gând, mă rugam Maicii Domnului să-l ţină în viaţă pe Andrei şi să mă ajute să ajung cât mai repede şi teafără la el.’, a povestit Hărăbor pe blogul sau.