Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată marele actor Nick Nolte la vârsta de 82 de ani? Faimosul actor este de nerecunoscut

Cum arată marele actor Nick Nolte la vârsta de 82 de ani? Faimosul actor este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (6)

Cum arată marele actor Nick Nolte la vârsta de 82 de ani? Faimosul actor este de nerecunoscut!

Cum arată marele actor Nick Nolte la vârsta de 82 de ani

Fostul simbol al femeilor, actorul Nick Nolte, ajuns la vârsta de 82 de ani, nu mai seamănă cu bărbatul atrăgător din anii 1970. Iată cum a fost suprins!

Sursa foto: storynews.us

Faimosul actor este de nerecunoscut

Nick Nolte, faimosul actor cunoscut pentru rolurile sale în filmele precum „48 de ore,” „Adâncurile” și „Războinicul,” a ajuns la respectabila vârstă de 82 de ani și nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumea filmului. Recent, el a fost surprins de paparazzi pe străzile din Malibu, iar aspectul său a fost o surpriză chiar și pentru cei mai fideli fani. Nolte are ochi expresivi și un zâmbet ștrengăresc la vârsta de 82 de ani.

Nick Nolte a strălucit în industria cinematografică

De-a lungul carierei sale impresionante, Nick Nolte a strălucit în industria cinematografică și a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar. De asemenea, el a câștigat un Glob de Aur pentru rolul său din filmul „Prințul Mareelor.” Cu toate acestea, în loc să se retragă și să se bucure de averea pe care a acumulat-o de-a lungul anilor, Nick Nolte continuă să apară în filme și emisiuni de televiziune.

Nick Nolte a avut o viață personală tumultuoasă, având la activ patru căsătorii, dar din 2016 este căsătorit cu Clytie Lane. El are o fiică, Sophia, în vârstă de 15 ani, și un fiu în vârstă de 37 de ani.

Cu o carieră cinematografică impresionantă și un spirit aparent neobosit, Nick Nolte demonstrează că vârsta nu îi împiedică să continue să strălucească în lumea filmului și să surprindă publicul cu apariții surprinzătoare în viața de zi cu zi.

 

Sursa foto: protv.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: