Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Margareta Pâslaru la 78 de ani. Artista a avut o apariție fără cusur la Gala UCIN

Cum arată Margareta Pâslaru la 78 de ani. Artista a avut o apariție fără cusur la Gala UCIN

GALERIE FOTO (7) Cum arată Margareta Pâslaru la 78 de ani.

Cum arată Margareta Păslaru la 78 de ani. În tinerețe a fost superbă, iar acum, la 78 de ani, Margareta Pâslaru și-a păstrat aceeași eleganță și rafinament. Artista a avut o adevărată apariție la Gala UCIN, unde s-au sărbătorit 5- de ani de când este celebrat evenimentul Uniunii Cineaștilor din România.

Cum arată Margareta Pâslaru la 78 de ani. Artista a avut o apariție fără cusur la Gala UCIN

Cum arată Margareta Pâslaru la 78 de ani. Artista precum cerul a împlinit pe 9 aprilie vârsta de 78 de ani. Margareta Pâslaru a fost și este nume important în România. Și-a făcut un nume în epoca comunismului, datorită talentului și vocii sale inconfudanbilă. Margareta Pâslaru are 63 de ani de carieră în muzică și film, zeci de albume lansate și o frumusețe greu de explicat. Chiar și astăzi, Margareta Pâslaru și-a păstrat aceeași eleganță care a consacrat-o.

Recent, artista și-a făcut apariția la Gala UCIN, unde a fost premiată pentru întreaga carieră. Cântăreața a fost îmbrăcată în negru, cu mănuși de dantelă și o eșarfă brodată. Margareta Pâslaru este foarte atentă la detalii, având o ținută impecabilă și optând pentru o coafură grizonată, iar chipul l-a avut acoperit cu o mască pe care scria inițiala a „M” și o margaretă.

Cum s-a descurcat Margareta Pâslaru în pandemie

În pandemie, artista a avut multe activități, implicându-se în acte de caritate despre care vorbește foarte rar. Margaratr Pâslaru a fost nevoit să petreacă mai mult timp în casă în pandemie, pentru a avea grijă de sănătatea sa, având în vedere că familia ei nu se află în România. Cu toate astea, cântăreața s-a descurcat și nu s-a simțit singură. „Atâta timp cât avem o carte în casă, nu sun­tem singuri. Eu niciodată nu mă simt singură, cu­vântul ăsta nu există la mine. Nu e vorba că sunt optimistă, sunt o persoană dramatică, am alte tristeți, dar totul se reglează în muzică.”, a declarat Margareta Pâslaru pentru Formula As.

Margareta Pâslaru are o fiică, Ana Maria Sencovici, care locuiește peste Ocean. „Țin foarte mult la familia mea, și la cei vii, și la cei morți, tocmai de asta evit să vorbesc despre ei în interviuri. Simt că am datoria să-i țin la dis­tan­ță de comentariile altora. Există uneori o curio­zi­tate morbidă a publicului față de unele detalii de viață, care te duce parcă cu gândul la farsele lui Ca­ragiale. Familia mea e bine, eu fac naveta regu­lat peste Ocean, fiica mea vine și ea aici când poa­te, dar sigur că acum, dat fiind contextul pande­miei, ne-am văzut mai mult pe Skype.”, a mai spus artista.

Puțină lume știe că vedeta a ales să-și schimbe numele. Momentul avea loc în 1969, la Cannes. Amuzată, artista a povestit cum a avut loc această întâmplare. „Prezentatorul trebuia să mă anunțe, așa că începe: “Și acum, din România, domnișoara Marguerite…”. Și se oprește. Mai încearcă o dată, se oprește în același punct și-l pufnește râsul. După alte câteva clipe, în care nimeni nu înțelegea ce se întâmplă, maestrul de ceremonii zice: “În sfârșit, domnișoara Marguerite… Pisslarue”. Toată sala a izbucnit în hohote de râs. Pentru cei care nu cunosc limba franceză, felul în care prezentatorul mi-a pronunțat numele s-ar putea traduce prin “urinează pe stradă”. După ieșirea din scenă, domnul cu pricina a venit la mine în culise ca să-și ceară scuze, dar m-a sfătuit să-mi schimb ortografia numelui, astfel încât să iasă „passelaru”, adică ” trece/traversează strada”. Ceea ce chiar am și făcut”, a povestit amuzată Margareta Pâslaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: