Redactia.ro
Home » Monden » Cher, în picioarele goale pe stradă. Cum a fost surprinsă celebra artistă în vârstă de 75 de ani FOTO

Cher, în picioarele goale pe stradă. Cum a fost surprinsă celebra artistă în vârstă de 75 de ani FOTO

GALERIE FOTO (9) Cher, în picioarele goale pe stradă

Cher, în picioarele goale pe stradă. Cher este una dintre cele mai iubite cântărețe din lume, iar melodiile sale a fost în topuri ani de zile. Recent, vedeta în vârstă de 75 de ani a fost surprinsă în timp ce mergea descultă pe străzile din Italia. Pentru că avea tocuri și o deranjau, Cher s-a descălțat și a mers fericită pe străzile italiene.

Cher, în picioarele goale pe stradă. Cum a fost surprinsă celebra artistă în vârstă de 75 de ani FOTO

Cher, în picioarele goale pe stradă. Celebra artistă, în vârstă de 75 de ani a lăsat deoparte toată jena și s-a descălțat pe o stradă din Italia. Cher a ieșit la un cocktail împreună cu prietenii ei, iar după ce au plecat de la restaurant a decis să se descalțe. Aceasta purta tocuri și probabil nu erau confortabile, motiv pe care a decis să meargă în picioarele goale. Artista a fost surprinsă în timp ce era ajutată de prietenii săi să își dea jos pantofii. Cher si cei care o însoțeau păreau să se distreze de acest moment.

Cher a dezvăluit care este secretul tinereții

Pe 20 mai, cântăreața Cher a împlinit vârsta de 75 de ani. Din cauza pandemiei de coronavirus nu și-a sărbătorit-o, dar cu acest prilej a anunțat că va fi realizat un film despre viața ei. Mai mult, artista a spus că filmul va fi făcut chiar de ea, în colaborare cu producătorii peliculei „Mamma Mia”. Cu toate astea, nu putem trece cu vederea faptul că vedeta arată foarte bine pentru vârsta ei. Cher reușește cu succes să țină timpul departe de chipul ei și să se mențină sexy.

Când poartă masca de protecție ai crede că este vorba despre o femeie în vârstă de 30 de ani.
Vedeta a declarat care sunt secretele trupului ei de invidiat și a faptului că pielea ei este impecabilă. Cher a precizat că a reușit să păcălească semnele bătrâneții folosind împachetări cu bălegar. De asemenea, a spus că face deseori mișcare, joacă tenis și face surf pentru a avea un trup impecabil.

Cher, pe numele său real Cherilyn Sarkisian este fiica unui șofer de camion, John Sarkisian, iar pe mama ei o chema Georgia Holt. Vedeta a mărturisit într-un interviu că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 14 ani, cu un bărbat mai în vârstă, de origine italiană, care locuia în vecinătatea casei în care locuia împreună cu mama sa.La un moment dar, s-a speculat în presă că artista ar fi avut o relație amoroasă cu Elvis Presley, dar cântăreața a spus că nu a avut nicio relație sexuală cu regretatul artist.

În 1975, Cher s-a căsătorit cu Gregg Allman, dar actorul Paul Michael Glaser a cucerit-o pe vedetă în 1977. După câteva luni a avut o idilă cu Gene Simmons, iar în 1980 a încercat să aibă o relație cu Les Dudek. În 1892 îl cunoaște pe Val Kilmer, dar la scurt timp a început o relație cu Ron Duguay, după care a urmat Josh Donen. De asemenea, celebrul actor, Tom Cruise se numără printre cei care i-au furat inima artistei. Din 1986 până în 1989 a avut o relație cu Rob Camilletti, iar în 2005 și-a oficializat relația cu Tim Medvetz. În 2010, omul de televiziune Ron Zimmerman a cucerit-o pe brunetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: