Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată actrița Kelly McGillis la 60 de ani! Partenera lui Tom Cruise din „Top Gun” a ajuns de nerecunoscut

Cum arată actrița Kelly McGillis la 60 de ani! Partenera lui Tom Cruise din „Top Gun” a ajuns de nerecunoscut

GALERIE FOTO (12) Cum arată actrița Kelly McGillis la 60 de ani!

Cum arată actrița Kelly McGillis la 60 de ani! În anii ’80, celebra actriță Kelly McGillis a făcut furori, după ce a făcut un cuplu memorabil cu Tom Cruise în filmul Top Gun. Ajunsă la 60 de ani, McGillis a devenit de nercunoscut, având apariții rare în public. Cum arată acum celebra actriță?

Cum arată actrița Kelly McGillis la 60 de ani! Partenera lui Tom Cruise din „Top Gun” a ajuns de nerecunoscut

Cum arată actrița Kelly McGillis la 60 de ani! De multe ori, felul în care ne trăim viața, ne poate influența foarte mult de-a lungul timpului. Cu siguranță multă lume își aduce aminte de filmele lui Tom Cruise și de personajele alături de care el a jucat. Kelly McGillis, partenera celebrului actor din”Top Gun”, tânăra care a cucerit generații întregi și care părea să aibă un viitor asigurat în lumea cinematografiei, se pare că nu a avut o traiectorie fericită. În 1986, Kelly avea 29 de ani și era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Apariția alături de Tom Cruise au transformată pe blondină într-o adevărată emblemă a anilor ’80-’90. Filmul a avut încasări de peste 350 de milioane de dolari în condițiile în care bugetul filmului a fost de numai 15 milioane de dolari. McGillis a interpretat rolul instructorului Charlie Blackwood, de care Pete, protagonistul filmului se îndrăgostește. Ulterior, actrița a apărut în „Witness”, cu Harrison Ford, rolul său fiind nominalizat la Globul de Aur și premiul BAFTA și în „The Accused”, cu Jodie Foster, în 1988.

La mai bine de 30 de ani de la lansarea producției care a făcut-o cunoscută, Kelly a ajuns de nerecunoscut. Actrița trăiește de mai mult timp departe de atenția presei și de ochii curioșilor. În urmă cu ceva timp a fost surprinsă în timp ce ieșea dintr-o biserică din orașul Hendersonville, Carolina de Nord. Îmbrăcată cu o camășă albă și pantaloni largi din in, actrița a purtat în picioare o pereche de șlapi și arată diferit față de anii anteriori. De asemenea, se vede cu ochiul liber că McGillis s-a îngrășat foarte mult, iar trecerea anilor și-a pus amprenta asupra fizicului ei.

Adevărata orientare sexuală a actriței Kellie McGillis

Viața personală a actriței a fost extrem de plină. Kelly a avut trei mariaje eșuate, dintre care cu o femeie, și momente în care a trebuit să-și dea seama de orientarea sa sexuală. Actrița a știut mereu că îi plac femeile, dar a avut nevoie de timp pentru a accepta acest lucru. „Eram îndrăgostită nebunește de el, dar în interiorul meu știam că nu acesta era adevărul, spunea actrița”, într-un interviu. Vedeta a fost căsătorită cu Fred Tillman, alături de care a crescut două fiice și de care a divorțat în 2002.

Tot într-un interviu, McGillis a recunoscut că nu își mai dorește relații cu bărbați, acela fiind momentul în care și-a recunoscut public orientarea sexuală. A avut o relație cu Melanie Leis, pe care vedeta a cunoscut-o într-un bar din Florida pe care îl deținea împreună cu fostul soț. Tot atunci, Kelly avea probleme cu alcoolul și drogurile. „Eu și Melanie obișnuiam să consumăm droguri împreună. Eu am intrat prima la reabilitare, iar ea m-a urmat trei luni mai târziu”, a povestit actrița. Din nefericire, viața agitată pe care celebra actriță a dus-o în ultimii ani, a lăsat urme asupra chipului și trupului său. Kelly McGillis nu mai are nimic din frumusețea de altădată, aceasta fiind umbrită de riduri, părul alb și aspectul neîgrijit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: