Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta Maria Macsim Nicoară înainte să moară? Mezosopranei îi lipseau bucăți mici din creier

Cum arăta Maria Macsim Nicoară înainte să moară? Mezosopranei îi lipseau bucăți mici din creier

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a stârnit numeroase controverse și revoltă în cele șapte luni de când a fost internată la Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași. Apropiații sopranei au așteptat o minune, în speranța că va fi din nou ca înainte. Însă, soprana a murit, miercuri, la vârsta de 52 de ani. Medicii au oferit detalii cutremurătoare în ceea ce privește sstarea acesteiaînainte să moară.

Cum arăta Maria Macsim Nicoară înainte să moară

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit, miercuri, după șapte luni de la cumplitul accident. Nu multe persoane au văzut cum arăta înainte să moară. Potrivit unor surse, medicii au descoperit că sopranei îi lipseau bucăți mici din creier, înainte să moară. Mai mult, după cumplitul accident din 9 mai 2020 și, potrivit descrierii medicilor, Maria Macsim ar fi fost desfigurată atunci când a ajuns pe mâinile medicilor și au fost de-a dreptul șocați când au văzut primele analize ale artistei. Maria a stat luni întregi în comă indusă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, fiind ulterior externată și lăsată în grija surorii sale. Cotidianul Bună Ziua Iași a relatat că mezosoprana a fost răpusă de o embolie pulmonară. Regretata soprană a murit azi-noapte, iar apropiații se pregătesc să o conducă acum pe ultimul drum.

Cu toate acestea,  imaginile realizate înainte să moară nu au fost făcute publice, deocamdată, de membrii familiei.

 

Mezzosoprana a fost infectată cu noul coronavirus

Maria Macsim Nicoară a fost lăsată în grija surorii sale după ce familia a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei, Codrin Nicoară, considerat primul suspect în cazul morții solistei.

Sora Mariei Macsim Nicoară a mărturisit pentru  „Ziarul de Iaşi”. că solista a fost infectată cu noul coronavirus.

”Da, asa este, a avut şi Covid 19. De bacterie sau infectia nosocomiala nu va pot spune nimic. Probabil ca Spitalul va transmite un comunicat de presa. Cert este ca atunci când s-a întâmplat tragedia, s-a intervenit foarte târziu, după opt ore şi asta nu din vina medicilor. Avem patru procese pe rol care merg foarte, foarte lent. Pana acum ne-am ocupat de sănătatea sorei noastre Marinela, de acum ne vom ocupa de amintirea ei dar şi de a face lumina în acest caz”, a declarat Elena Heres, sora mezzosopranei.

Opera Națională din Iași a confirmat decesul artistei printr-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook.

Cu profund regret anunțăm trecerea la cele veșnice a îndrăgitei noastre mezzo-soprane Maria Macsim Nicoară, solistă a Operei ieșene din 1999 până în prezent.
În aceste momente de grea încercare suntem alături de familia artistei și transmitem condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!”
, se arată în postarea de pe pagina de Facebook.

Mezzosoprana ar fi căzut pe scările din casa sa, iar soțul său, Codrin Nicoară, a fost cel care a găsit-o în stare de inconștiență și a alertat autoritățile. În data de 9 mai, odată cu producerea accidentului, soprana ar fi avut mai multe leziuni la cap, la torace și la coloană. Avocatul soțului artistei a mărturisit că atât Maria Macsim Nicoară, cât și soțul său ar fi consumat alcool înainte de accident. Astfel, în urma anchetei, s-a constatat că ambulanța a fost chemată mult mai târziu de la data producerii accidentului, deoarece soacra și soțul solistei au crezut că i s-ar fi făcut rău din cauza alcoolului.

Cum împrejurările producerii accidentului au rămas necunoscute până la acest moment, procurorii locali au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: