Redactia.ro
Home » Știri » Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit! Ce i-a cauzat decesul

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit! Ce i-a cauzat decesul

Mezzosoprana Macsim Nicoara a murit

Veste tragică înainte de Crăciun! Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit! La șapte luni de la cumplitul accident, artista a pierdut lupta cu viața. La puțin timp de la aflarea veștii, paginile artistei au fost invadate de mesaje de „adio”.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, în vârstă de 52 de ani, a murit, miercuri, la șapte luni de când a căzut pe scări. Au urmat luni întregi petrecute în comă indusă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar ulterior fusese externată în grija surorii sale. Conform cotidianului Bună Ziua Iaşi, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost răpusă de o embolie pulmonară.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost lăsată în grija surorii sale, după ce familia sa a cerut un ordin de protecție împotriva soțului ei, Codrin Nicoară. El este considerat suspect în cazul decesului și accidentului artistei. Mai mult, în spital, mezzosoprana s-a infectat cu noul coronavirus.

”Da, asa este, a avut şi Covid 19. De bacterie sau infectia nosocomiala nu va pot spune nimic. Probabil ca Spitalul va transmite un comunicat de presa. Cert este ca atunci când s-a întâmplat tragedia, s-a intervenit foarte târziu, după opt ore şi asta nu din vina medicilor. Avem patru procese pe rol care merg foarte, foarte lent. Pana acum ne-am ocupat de sănătatea sorei noastre Marinela, de acum ne vom ocupa de amintirea ei dar şi de a face lumina în acest caz”, a declarat Elena Heres, sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoara, pentru „Ziarul de Iaşi”.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, operată a treia oară. Ce se întâmplă cu ea - IMPACT

Moarte suspectă a mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Pe data de 9 mai mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a căzut pe scările din casa sa, unde locuia cu soțul și soacra ei. Soțul ei a fost cel care a găsit-o în stare de inconștiență și a alertat autoritățile. În ziua când a fost dusă la spital, ea a fost transportată cu mai multe leziuni grave la cap, dar și la torace și la coloană. Potrivit avocatului soțului artistei, Maria Macsim Nicoară a consumat alcool înainte de a pieri, la fel și soțul ei, Codrin Nicoară. Însă, cei doi nu au consumat împreună alcool. De altfel, în urma anchetei, s-a descoperit că ambulanța nu a fost chemată la timp, deoarece soacra și soțul au crezut că artistei i s-a făcut rău de la alcool.

Soțul sopranei Maria Macsim suspect de accidentul care a băgat-o în comă

Împrejurările legate de acest incident au rămas parțial necunoscute, iar anchetatorii încă cercetează întâmplarea. Procurorii locali au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Pagina sa de pe rețelele de socializare a fost inundată de mesaje de „adio?”. S-a stins scumpa noastră colegă, Maria Macsim Nicoară … Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină…”, era mesajul scris de Maria Grăjdeanu, prim-solistă la Opera din Iași.

”Adio, Maria Macsim Nicoară, colega noastră dragă! Am sperat până în ultimul moment că mai rămâi cu noi… îți mulțumesc pentru tot! Dumnezeu să te așeze în Lumină!”, este și mesajul transmis de Alexandru Constantin, un coleg de breaslă al artistei.

„Maria Macsim Nicoară a plecat la ceruri. Un om dedicat și bun. Dumnezeu să o odihnească! Opera e mai săracă” a scris și Mihai Vorvoreanu, un alt coleg de breaslă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: