Redactia.ro
Home » TV » Drama Mirabelei Dauer: a fost diagnosticată cu cancer, a fost bătută de fostul soț și a fost amenințată cu moartea

Drama Mirabelei Dauer: a fost diagnosticată cu cancer, a fost bătută de fostul soț și a fost amenințată cu moartea

Mirabela Dauer este una dintre cele mai îndrăgite  artiste din România. Deși a adus mii de zâmbete pe buzele românilor, artista a trecut prin momente extrem de dificile.

 

Drama Mirabelei Dauer

Mirabela Dauer a trecut prin momente extrem de dificile, dar de fiecare dată a reușit să treacă cu putere peste orice încercare. Cântăreața de muzică ușoară a trecut prin momente extrem de grele, fiind diagnosticată cu cancer. Mirabela Dauer a mărturisit că experiența a fost una traumatizantă.

Artista a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune cum a reușit să se mențină pozitivă și cu zâmbetul pe buze, în ciuda faptului că în 2017 a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a durat 6 ore. I-a fost extirpat un rinichi, i-au fost scoși 52 de ganglioni, urmând apoi tratamentul la vezică.

„Pe 28 ianuarie împlinesc 3 ani de când am vorbit cu medicul să fac analizele. Aveam o oboseală și am început cu un RMN. Mi-am făcut și CT. Analizele mi-au ieșit bune, cu o infecție, dar eu am mici infecții. A venit doctorul la mine și mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marți m-a pus pe masa de operație. Aceasta a durat 6-7 ore”, a povestit Mirabela Dauer, la acea vreme.

Mirabela Dauer încă face tratament după atâta timp, dar a mărturisit că are mare încredere în medici.

„Totul la mine s-a întâmplat cu sufletul deschis, cu o mare încredere în medici, cu o mare încredere în Dumnezeu și am zis că nu are cum, am atât de multe de spus, nu are ce să mi se întâmple. Telenovela mea continuă de atunci. În fiecare lună, de doi ani îmi bagă direct in vezică vaccinul BCG (un vaccin împotriva tuberculozei). Mă simt relativ rău două zile dupa aceea, fac un pic de febră, ceea ce lumea spune că e bine. În plus, la trei luni fac o citoscopie. De un an, nu mai scoate nimic la aceasta citoscopie. Mai am un singur vaccin de facut. Cu ajutorul prietenilor mei din Germania, care mi-au făcut rost mereu de aceste fiole, si cărora le multumesc mereu. Sunt bine acum. Multumesc lui Dumnezeu”, a mai spus artista.

 

Mirabela Dauer, amenințată cu moartea

Mirabela Dauer, în vârstă de 73 de ani, a avut două căsnicii, ambele fiind eșuate. Deși multe persoane au crezut că viața artistei este una liniștită, lucrurile nu au stat deloc așa.

Artista a mărturisit că a fost bătută crunt de cel de-al doilea soț, regizorul de televiziune Traian Popovici. Drama Mirabelei Dauer nu s-a oprit aici. Traian Popovici a reușit să câștige și custodia băiatului lor, Alexandru. Artista a fost chiar amenințată cu moartea de fostul soț.

”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a mărturisit artista pentru sursa citată.

Artista a fost ținută departe de fiul ei

Mirabela Dauer a declarat în repetate rânduri că suferă după fiul ei, care nu îi mai vorbește. Artista nu a reușit să își mai vadă băiatul de foarte mult, deși a încercat să repare relația cu el.

„Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, a povestit cântăreața de muzică ușoară.

Cu toate acestea, îndrăgita artistă a mărturisit că îi va fi mereu alături, cu sufletul și cu gândul.

Mirabela Dauer a avut o viață tumultuoasă. Artista a simțit greutățile încă din copilărie, când tatăl său a fost arestat, iar situația materială era una precară.

Din păcate, în mare parte din copilăria mea, de la 3 la 14 ani, mi-a lipsit tatăl. A fost luat pe sus de Securitate şi închis din motive politice. A fost eliberat după 11 ani, spunându-i-se că a fost arestat dintr-o eroare judiciară. Cea mai mare nenorocire din viaţa mea a fost lipsa tatălui meu la vârsta la care aveam cea mai mare nevoie de el. Când a venit acasă tata era iarnă, iar eu nu aveam paltonaş. Când a văzut, mi-a făcut mie hăinuţă din uniforma lui kaki de deţinut. Au fost nişte ani grei pentru mama, pentru mine şi pentru sora mea, care este mai mare cu 7 ani decât mine. Ce haine nu-i mai veneau ei, le luam eu, însă pantofii ei nu mi se potriveau, iar ca să-i pot încălţa le puneam vată la vârf. Uneori mâncam doar pâine cu magiun, iar atunci când aveam şi unt era o adevărată sărbătoare”, a mai povestit Mirabela Dauer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: