Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Mina, fiica de 11 ani a lui Horia Brenciu? Ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl ei cu ocazia zilei de naștere FOTO

Cum arată Mina, fiica de 11 ani a lui Horia Brenciu? Ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl ei cu ocazia zilei de naștere FOTO

GALERIE FOTO (3) Cum arată Mina, fiica de 11 ani a lui Horia Brenciu? Ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl ei cu ocazia zilei de naștere FOTO

Iată cum arată Mina, fiica de 11 ani a lui Horia Brenciu! Iată ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl ei cu ocazia zilei de naștere!

Cum arată Mina, fiica de 11 ani a lui Horia Brenciu

Mina a împlinit astăzi 11 ani, iar acest moment special nu putea trece neobservat în familia celebrului artist. Horia Brenciu, cunoscut ca antrenor la Vocea României și pentru cariera sa muzicală impresionantă, a avut parte de o zi de sărbătoare alături de fiica sa biologică, Mina.

Horia Brenciu este un nume bine-cunoscut în industria muzicală din România. A devenit popular în 1993, când a prezentat emisiunea „ROBINGO” de la TVR și a cântat în trupa „Apropo” în calitate de pianist al formației. De-a lungul anilor, cariera sa a continuat să crească, iar în 2002 a înființat HB Orchestra, cu care continuă să concerteze și astăzi. Cu numeroase proiecte uimitoare și aprecierea publicului, Horia Brenciu a devenit un artist de referință în România.

Cu toate acestea, cariera sa impresionantă nu este singurul aspect important din viața lui Horia Brenciu. Artistul este și un tată dedicat, având patru copii: Maria și Andreea, fiicele sale vitrege din prima căsnicie a soției sale, Mina, fiica sa biologică, și Toma, băiețelul adoptat.

Sursa foto: Instagram

Ce mesaj emoționant i-a transmis tatăl ei cu ocazia zilei de naștere

Astăzi, 1 noiembrie 2023, a fost o zi specială pentru familia Brenciu, deoarece Mina a împlinit 11 ani. Cu acest prilej, Horia Brenciu a dorit să împărtășească bucuria și mândria sa de tată cu lumea întreagă. A postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, însoțit de o serie de fotografii adorabile cu el și fiica sa:

„O cheama Mina. O cunosc de 11 ani. E iubitoare, sensibila, plină de surprize și mereu zâmbitoare. E fata mea cea mică și astăzi e ziua ei! La mulți ani, minunea lu’ tata!”, a scris Horia Brenciu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu)

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: