Redactia.ro
Home » Monden » Fiul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani! Ce mesaj i-a transmis artistul

Fiul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani! Ce mesaj i-a transmis artistul

GALERIE FOTO (6) Fiul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani!

Fiul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani! Toma, băiețelul adoptat de îndrăgitul artist a împlinit astăzi 8 ani. Cu această ocazie, Horia Brenciu a transmis un mesaj emoționant. Artistul este recunoscător pentru că Toma a venit în familia sa, declarând că le-a făcut viața mai frumoasă.

Fiul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani! Ce mesaj i-a transmis artistul

Horia Brenciu se declară un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Pe lângă cariera de succes, artistul are o familie minunată. Cântărețul este căsătorit de mulți ani cu Alice Dumitrescu, iar împreună au patru copii, cele două fiice ale soției sale din prima căsătorie, pe Mina, fiica biologică a celor doi și pe Toma, băiatul adoptat. Astăzi, Toma a împlinit 8 ani, iar cu această ocazie, Horia Brenciu a postat un mesaj emoționant. Artistul este mândru de fiul și îl numește pe Toma ca fiind „cel mai frumos băiat din lume”. „Buburuza din imagine împlinește azi 8 ani! Pe atunci, îl mai prindeam la poze… Acum e argint viu! 😘 Toma, băiatu lu tata, la mulți ani!’, a scris Horia Brenciu în mediul online, de ziua lui Toma.

Horia Brenciu a postat câteva imagini cu fiul său, de pe vremea când era foarte mic. De asemenea, Alice Dumitrescu a distribuit pe Instagram mai multe imagini cu Toma, unele de când era bebelus, alături de un mesaj emoționant. „De 8 ani sunt cea mai fericită mama a celui mai minunat băiat. A patra minune din viață mea! La mulți ani, Toma!‘, a transmis ea pe rețelele de socializare.

Fiul lui Horia Brenciu a implinit 8 ani
Fiul lui Horia Brenciu a implinit 8 ani

Povestea emoționantă a adopției lui Toma

Horia Brenciu are o familie frumoasă și fericită. Artistul are o soție superbă, trei fiice și un fiul special. Toma, băiețelul adoptat de Horia Brenciu, are o poveste impresionantă. O tânără minoră a rămas însărcinată și a vrut să avorteze, dar Horia și Alice au decis să îl adopte. Sotia lui Horia Brenciu a mers peste tot cu ea, iar după ce a născut, Alice l-a adus acasă. Pentru Toma, familie Brenci este una perfectă. „Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele“, povesteşte cu mândrie Horia Brenciu.

De când s-a mărit, Toma preferă să petreacă mai mult timp alături de tatăl lui. „Toma e eroul tuturor. Sigur că febleţea lui e mama, dar de când s-a făcut mai măricel, preferă să petreacă tot timpul cu mine, aşa, ca-ntre băieţi. Prima lecţie de tenis, cu mine în postura de antrenor amator, a fost un spectacol total“.

Artistul a mai vorbit și despre importanta infierii unui copil. Acesta transmite că adoptia nu este o joacă și necesită multă responsabilitate. ”Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate”, a explicat Brenciu. Întrebat ce va face dacă băieţelul va dori să-şi cunoască mama, artistul spune că îi va respecta opţiunea. ”Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, a declarat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: