Redactia.ro
Home » Monden » Horia Brenciu a povestit cum a obținut primii bani. Cu ce se ocupa artistul înainte să fie cunoscut

Horia Brenciu a povestit cum a obținut primii bani. Cu ce se ocupa artistul înainte să fie cunoscut

Horia Brenciu va participa la Survivor România

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți artiști și oameni de televiziune. A cucerit sufletele telespectatorilor prin carisma sa și aparițiile vibrante, de neînlocuit. Cariera în televiziune a început-o în urmă cu aproape 30 de ani. Până să devină celebru, însă, își câștiga existența altfel. S-a deschis în fața admiratorilor săi și a povestit ce făcea înainte să aibă succes.

Horia Brenciu a mărturisit că a fost curier până să se lanseze. A recunoscut fără nicio reținere că muncea foarte mult pentru câțiva lei, însă nu avea o problemă cu asta. Era fericit pentru că erau primii bani pe care îi câștiga pe atunci, după spusele sale.

După meseria de curier, Horia Brenciu a fost și reporter pentru un post de televiziune. Ca de obicei, artistul s-a străduit cât a putut de tare să își facă treaba bine.

„Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Braşov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei, dar erau primii mei bani câştigaţi. Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine. Următoarea slujbă a fost cea de reporter. Acolo am alergat şi mai mult. Puteam să devin maratonist, dar am ratat momentul.”, a declarat Horia Brenciu pentru Ok!Magazine.

Horia Brenciu și a transformat eșecul în succes

Viața nu i-a surâs tot timpul. A avut parte și de eșecuri, însă acestea nu l-au doborât niciodată. Artistul a povestit că de-a lungul carierei sale a participat inclusiv la două castinguri pentru filme. Unul dintre ele era un lungmetraj, iar celălalt, un desen animat. Din păcate, nu a trecut mai departe. S-a ambiționat, însă, și de atunci a trecut cu brio toate castingurile la care a participat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: