Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie la 64 de ani: ”Doar simfonia valurilor”

Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie la 64 de ani: ”Doar simfonia valurilor”

GALERIE FOTO (4) Monica Tatoiu in costum de baie

Monica Tatoiu este într-o formă foarte bună la cei 64 de ani. Femeia de afaceri se bucură de viață și călătorește în zone exclusiviste. Zilele acestea se află în Santa Catalina, unde profită de soare și valurile Oceanului Pacific. Iată cum arată Monica Tatoiu în costum de baie.

Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie la 64 de ani: ”Doar simfonia valurilor”

Monica Tatoiu se află în aceste zile în America, în Santa Catalina unde se bucură de plajă, soare și valurile Oceanlui Pacific. Femeia de afaceri a postat pe rețelele de socializare fotografii din zonă, alături de soțul ei și inclusiv în costum de baie. Astfel, se vede cum la cei 64 de ani Monica Tatoiu este într-o formă foarte bună, potrivit okmagazine.ro.

“Santa Catalina, pe malul Pacificului, departe de zgomotul infernal al civilizaţiei. Doar simfonia valurilor (…) Astăzi am văzut nişte pisici de mare gigantice, diametru de 2 m, şi o colonie de stele de mare în care câteva perechi se drăgăleau. Şi o murenă mare şi verde, care păzea un pui de rechin. Şi un <stol> de pisici de mare zburătoare. Şi am prins la întoarcere o furtună de nota 10.Tot tacâmul pentru o cantitate suficientă de adrenalină, cât să ucidă o vacă de lapte. Ca să experimentezi trebuie să laşi la o parte frica. Puţină inconştienţă şi mori fericit…”, scrie Monica Tatoiu pe Facebook.

Ce pensie are Monica Tatoiu

Monica Tatoiu are o pensie destul de frumoasă, anume 12.000 lei. Femeia de afaceri a explicat că aceasta sumă se datorează faptului că și-a plătit mereu taxele și impozitele și, de altfel, a evitat să lucreze la negru de-a lungul timpului. „Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu provine dintr-o familie înstărită. Însă, consideră că o familie cu venituri mari nu trebuie să-și răsfețe prea mult copiii și să-i învețe să fie independenți.

”Am avut bani foarte mulți, doar că familia…Și asta nu înțeleg astăzi părinții cu bani din România. Dacă familia are bani și tu vrei ca banii pe care îi faci ca părinte să nu fie risipiți de odrasla ta, trebuie să-l înveți de mic să muncească, chiar dacă tu-ți permiți să-i dai bani ca el să nu muncească”, declara Monica Tatoiu într-un interviu pentru Antena Stars.

Monica Tatoiu și dieta balerinei

Dieta balerinei este o dietă hipoalergică, care garantează rezultatele urmărite, dacă este ținută ca la carte.

Schița în procente a hranei din dieta balerină
– 55 % complex de carbohidrati

– 20 % proteine din carne slabă

– 25 % grasimi sanatoase

In cele ce urmează, îți prezint un exemplu de meniu al dietei balerină în mod restrictiv.

Ora 08:00 – o cafea mare, fără zahăr sau lapte;

Ora 10:00 – 2 ouă fierte, cu sare. Nu se consumă paine;

Ora 12:00 – un pahar de suc de roșii – este de preferat să fie preparat în casă, și nu din comerț, căci conține aditivi și E-uri;

Ora 14:00 – 100 g de carne la grătar (pui, pește sau curcan) și o felie de pâine integrală. Nu aveți voie mezeluri, nici pâine alba.

Ora 16:00 – un mar;

Ora 18:00 – 100 g brânză de capră, oaie sau vacă. Niciodată să nu consumi mozzarella sau cascaval.

Meniul “blând” al dietei balerina

Daca mai sus ți-am prezentat un meniu în mod restrictiv, să-ți prezint și unul mai blând.

Ora 08:00 – 3 felii mici de brânză slabă și un pahar de lapte cald cu 1% grăsime sau iaurt degresat;

Ora 10:00 – o felie de pâine cu unt, o cană de cafea cu o lingură mică de miere;

Ora 12:00 – un bol mic de supă. La felul doi, o lingură de orez dietetic (fără ulei, sare sau alte alimente/condimente), o bucată de carne neprajită.

ȚINE MINTE! Carnea nu trebuie niciodată să fie preparată in ulei, iar ca rație, bucata de carne nu trebuie să depășească mărimea unei palme.

Ora 16:00 – un fruct acru.

Cina se ia cu 2 ore înainte de culcare: un pahar de lapte cald cu o linguriță de miere sau un pahar de iaurt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: