Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 66 de ani. Femeia de afaceri s-a afişat în toată splendoarea (FOTO)

Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 66 de ani. Femeia de afaceri s-a afişat în toată splendoarea (FOTO)

GALERIE FOTO (4)

Monica Tatoiu are 66 de ani şi nicio inhibiţie. Femeia de afaceri a pozat, foarte mândră, în costum de baie, la mare, probabil undeva în Franţa. Vedeta s-a bucurat de soare, dar și de obiectivele turistice sau mâncare tradițională.

Este un obicei al acesteia să își petreacă ziua de naștere în Franța, lucru pe care l-a făcut în ultimii ani.

Se menţine cu dieta balerina

Secretul Monică Tatoiu este dieta balerina.

Balerina este o dietă potrivită pentru cine vrea să slăbească repede, dar nu foarte multe kilograme. Ea a fost concepută pentru pacienții supraponderali care trebuie operați.

În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă… Se mănâncă din 2 în 2 ore, de la 08.00 la 20.00 şi se ţine 4 zile”, a spus Tatoiu.

Nu-l iartă pe Cătălin Măruţă

Monica Tatoiu nu vrea să se împace cu Măruță. O glumă făcută într-un moment total nepotrivit a stricat prietenia dintre cei doi. Între cei doi a izbucnit un scandal de proporții și nu-și mai vorbesc nici în ziua de astăzi.

La mine e o chestie: primești 100%. Eu am încredere în oameni. Mara m-a sunat ieri, imediat după emisiune. Ce i-am spus Marei e următorul lucru: Eu când dau delete, e delete. Eu am în familie oameni cu care nu vorbesc de zeci de ani.

Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit. I-am spus Marei, fac interviu cu ea, la mine acasă. O primesc oricând. Sunt prea bătrână să îmi pierd timpul să explic oamenilor unde greșesc.

Errare humanum est, perseverare diabolicum (n.r.: traducere din latină: A greși e omenește, a persevera în greșeală e diabolic)„, a afirmat Tatoiu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: