Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu intervine în scandalul momentului. Critici dure la adresa lui George Buhnici: „Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă”

Monica Tatoiu intervine în scandalul momentului. Critici dure la adresa lui George Buhnici: „Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă”

Monica Tatoiu a intervenit în scandalul momentului! Aceasta l-a crticat dur pe George Buhnici, cel care și-a dezamăgit urmăritorii după ce a afirmat  într-un interviu pentru Xtra Night Show, că femeile trebuie să meargă la sală înainte de a se afișa pe plajă cu vergeturi. Acesta a mai afirmat că soția lui „arată ca o minoră”. Iată toate detaliile!

Monica Tatoiu: „Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă”

Monica Tatoiu a criticat dur afirmațiile vloggerului George Buhnici și a precizat că dacă ar fi fost în locul Lorenei, l-ar fi „taxat” cu „una după ceafă” pentru că se uită și după alte femei atunci când merge la plajă:

„Nu se face, îmi pare rău. De pildă, eu am psoriazis. Și ce ar trebui să fac, să mă învălui ca niște femei din Arabia Saudită? Dacă ești grasă, nu ieși pe plajă? Plus că, dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă că se uită după altele. Dacă e să o luăm așa… Sunt lucruri care nu se fac”, a declarat afacerista pentru fanatik.ro.

Monica Tatoiu: „Declarația lui se înscrie în aceeași linie ca acele ale redactorului șef de la…”

Totodată, Monica Tatoiu crede că vloggerul a droit să atragă atenția:

„În același timp, pentru mine e o suspiciune de reclamă. E o formă de a-și face publicitate, dar poți să pierzi contracte. Declarația lui se înscrie în aceeași linie ca acele ale redactorului șef de la Playboy, care a spus „Cum să îți bați nevasta fără să îi lași urme” și apoi și-a pierdut job-ul. Aceleași declarații nefericite. Publicitatea negativă este bună, dar dacă trece de anumite marcaje, pierzi. La așa ceva naționalele se delimitează. El are contracte cu firme. Altfel, am înțeles că e un om mișto din alte puncte de vedere. La bărbații care depășesc vârsta de 40 de ani e o problemă. Panica aia se externalizează. Și aruncă insuccesul în altă parte și apare acest tip de mesaj. Dar nu se face! Lucrurile se fac până la un anumit punct. Soția lui ar fi trebuit să reacționeze, să fie exponentul femeilor jignite, să salveze numele familiei” a concluzionat aceasta.

Cum a stârnit dispreț vloggerul în mediul online

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: