Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată monumentul ridicat la mormântul Alinei Ciucu, tânăra ucisă la metrou

Cum arată monumentul ridicat la mormântul Alinei Ciucu, tânăra ucisă la metrou

GALERIE FOTO (3) Cum arată monumentul ridicat la mormântul Alinei Ciucu, tânăra ucisă la metrou

Cum arată monumentul ridicat la mormântul Alinei Ciucu, tânăra ucisă la metrou. În 2017, moartea fulgerătoare a tinerei Alina Ciucu zguduia întreaga țară. Pe 12 decembrie, aceasta a fost împinsă în fața metroului de Magdalena Șerban, în stația Dristor. Alina nu a avut nicio șansă. În prezent, apropiații tinerei au grijă de mormântul acesteia.

Cum arată monumentul ridicat la mormântul Alinei Ciucu, tânăra ucisă la metrou

Cum arată monumentul ridicat la mormântul Alinei Ciucu, tânăra ucisă la metrou. Pe 12 decembrie 2017, Alina Ciucu era ucisă într-un mod extrem de brutal. Este unul dintre cele mai cutremurătoare cazuri din ultimii ani. Magdalena Șerban, o femeie din Craiova, a împins-o în fața metroului pe tânăra în vârstă de 25 de ani, originară din Lișteava, Dolj.

În urmă cu câteva ore, Magdalena Șerban încercase să împingă o altă fată în stația Costin Georgian. Din fericire, tânăra de 20 de ani, a reușit să se salveze, reclamând-o pe aceasta la Poliție. Până autoritățile au reacționat, agresoarea a împins-o pe Alina Ciucu în fața metroului, în jurul orei 8 seara. Din păcate, aceasta nu a avut nicio șansă. Ulterior, polițiștii au arestat-o pe Magdalena Șerban, iar în martie 2019, a fost condamnată pe viață și la plata unor daune morale de 60.000 de euro.

Potrivit Fanatik.ro,la mormântul Alinei din satul natal a fost ridicată o cruce simplă, din lemn. Alina era adoptată, iar părinții adoptivi s-au ocupat de înmormântare, dar și de comemorările ulterioare. Gabriel, iubitul Alinei, încă afectat de dispariția fulgerătoare a acesteia a participat la toate poemnile, la care veneau toti prietenii ei.

Familia adoptivă a vrut să mențină vie amintirea Alinei, motiv pentru care au ridicat un monument la locul de veci al acesteia, din satul Lișteava. Monumentul a fost realizat din marmură, având și o troită impresionantă din lemn, iar pe cruce este scris un mesaj emoționant. ”Prea iute, prea timpuriu, ai mers pe drumul de tăcere, pentru cei dragi ești încă vie, iubirea crește din durere”, scrie pe piatra de mormânat a Alinei Ciucu.

Alina plănuia să se căsătorească

Alina Ciucu a avut o viață chinuită în copilărie. Acesta a fost abandonată de părinții săi, iar salvarea ei a venit de la o familie care o adoptaseră și o crescuseră ca pe copiii lor. “Alina a fost adoptată în copilărie de o familie din vecini, dar femeia despre care se știe că ar fi mama ei naturală nu este mama ei naturală, este a doua soție a tatălui ei. Femeia care a născut-o pe Alina a murit acum câțiva ani.Și tatăl ei, Marin Ciucu, apare doar în acte ca tatăl ei, pentru că mama Alinei, atunci când a născut-o, a vrut să treacă în acte ca părinte al fetei pe cineva, iar Marin a acceptat el asta!”, declara un angajat al primariei din Ostroveni.

După ce a terminat facultatea, Alina avea un job și era într-o relație frumoasă cu Gabi, analist financiar la o societate non-bancară. Cei doi plănuiau să se căsătorească. La procesul Magdalenei, tânăra pe care agresoarea a încercat să o împingă prima dată în făța metroului, a primit despăgubiri de 30.000 de euro, iar iubitul Alinei nu a primit niciun ban, deși ceruse daune morale de 100.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: