Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mormântul Stelei Popescu la patru ani de la moartea acesteia. Ce fac oamenii acolo

Cum arată mormântul Stelei Popescu la patru ani de la moartea acesteia. Ce fac oamenii acolo

Ce s-a întâmplat cu averea Stelei Popescu? Fiica adoptivă a actriței a dat tot

Stela Popescu, una dintre cele mai mari actrițe pe care România le-a avut s-a stins din viață în 2017, la vârsta de 81 de ani. Actrița a fost găsită pe jos în holul casei de către fiica sa adoptivă. Cu toate că a încântat milioane de români, frumoasa actriță a murit singură. Ea a fost inmormântată la Cernica, iar la locul ei de veci, fanii actriței vin in „pelerinaj”.

Cum arată mormântul Stelei Popescu

Stela Popescu s-a stins din viață și a lăsat în urma ei râuri de lacrimi. Fanii, apropiații și colegii de scenă încă au un gol în suflet cu toate că au trecut patru ani de la nefericitul eveniment. Aceștia încă merg la Mănăstirea Cernica pentru a-i aduce câte un omagiu. Angajații cimitirului susțin că multă lume încă vine să îi aprindă o lumânare și să îi lase o floare pe mormânt. Unii dintre oameni chiar își fac poze alături de piatra sa funerară.

La Mănăstirea Cernica vin mulți oameni în excursii, tineri, oameni mai în vârstă, în pelerinaje, și, da, toți merg să viziteze mormântul Stelei Popescu, și fac poze. Chiar lângă crucea ei s-a pus un suport special pentru lumânări, asta pentru că sunt mulți care merg să aprindă. În noiembrie se împlinesc 4 ani, a fost una dintre actrițele extrem de iubite de public, iată, și acum oamenii merg la mormântul ei. Sunt și mulți tineri care îi lasă ba mărțișoare, în martie, ba flori, ba scrisori, versuri. Cei mai mulți vin în weekend, mare parte dintre ei iau parte și la slujbă și apoi merg la mormânt.„, au declarat angajații cimitirului.

Colegul de scenă, Vasile Murariu, omagiu imens pentru Stela Popescu

Vasile Muraru, actualul directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, îi va aduce un omagiu imens regretatei Stela Popescu. Acesta va inființa un festival ce-i poartă numele marii actrițe Stela Popescu. El a discutat chiar și cu nepoata Stelei, care a fost încântată de propunerea lui Muraru.

Am discutat acest lucru cu nepoata Stelei Popescu, iar ea şi-a dat deja acordul. Vom încerca să facem un festival de teatru, în cadrul căruia să acordăm şi premii, tot după numele celebrei noastre actriţe. Desigur, va trebui să vedem şi pe ce buget ne vom putea baza.„, a precizat Vasile Muraru.

Vasile Muraru își dorește să aibă ca principal punct de atracție cabina Stelei Popescu. El este de părere că amenajarea cabinei în care regretata actriță s-a pregătit pentru sute de spectacole este una dintre cele mai bune idei din cadrul festivalului.

Cabina Stelei Popescu, amenajată special la parterul teatrului, ar fi un mare punct de atracţie pentru aproape oricine!Luăm în calcul să deschidem publicului cabina în care marea noastră actriţă s-a pregătit seară de seară, pentru a juca în sute de spectacole. Vom amenaja totul ca pe vremea ei şi vom încerca să avem o expoziţie, fiindcă nu e vorba doar despre istoria noastră, e vorba şi despre istoria unui oraş, despre bucuria noastră comună!„, a mai precizat Vasile Muraru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: