Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată singurul copil pe care l-a avut regretata Stela Popescu. FOTO

Cum arată singurul copil pe care l-a avut regretata Stela Popescu. FOTO

GALERIE FOTO (4) Stela Popescu

Regretata actriță Stela Popescu a avut o fiică adoptivă. Aceasta a crescut-o pe fiica fratelui fostului său soț, Puiu Maximilian, care a venit în România la vârsta de 15 ani.

Stela Popescu a murit în 2017 la vârsta de 81 de ani după ce a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever.

Cum arată singurul copil pe care l-a avut regretata Stela Popescu

Stela Popescu a fost una dintre cele mai îndrăgite și iubite actrițe din România. Aceasta a jucat în numeroase filme și seriale și a știut întotdeauna să intre în pielea fiecărui personaj pe care urma să îl joace.

Din păcate, actrița s-a stins din viață în 2017, la vârsta de 81 de ani după ce a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever.

Aceasta a decedat în locuința sa din București, fiind găsită de către fiica ei, Doina. Autoritățile au dechis un dosar de moarte suspectă, pentru a afla în ce circumstanțe s-a produs decesul actriței.

Deși multă lume o cunoștea pe Stela Popescu, puțini sunt cei care știau că aceasta avea o fiică adoptivă, pe nume Doina. Stela Popescu declara la un moment dat că ea și soțul său nu și-au dorit copii, motiv pentru care aceasta a decis să o adopte pe fiica fratelui fostului soț, Puiu Maximilian.

Cine este fiica adoptivă a Stelei Popescu

Doina, în vârstă de 65 de ani nepoata lui Puiu Maximilian a ajuns în România la vârsta de 15 ani, după ce a trăit ani buni împreună cu mama sa în Cehoslovacia.

Aceasta a declarat într-o emisiune la Antena 1 că Stela Popescu și Puiu Maximilian, s-au îndrăgostit și așa au decis că vor să o crească.

N-am vrut copii, dar a apărut Doiniţa şi ne-am lipit de ea. Este o fată cuminte, interesantă şi inteligentă, mânca-o-ar mama”, spune Stela Popescu.

După moartea actriței, Doina a primit o avere imensă, Aceasta i-a lăsat fiicei sale și un bloc în centrul Bucureștiului, unde visa ca toți membrii familiei sale să se reunească. La scurt timp, Doina a scos blocul cu 3 etaje la licitație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: