Redactia.ro
Home » Știri » Doi ani de la moartea actriței Stela Popescu. Declarația emoționantă a lui Alexandru Arșinel

Doi ani de la moartea actriței Stela Popescu. Declarația emoționantă a lui Alexandru Arșinel

Doi ani de la moartea actriței Stela Popescu. Declarația emoționantă a lui Alexandru Arșinel

Doi ani de la moartea actriței Stela Popescu. Sâmbătă, 23 noiembrie se împlinesc 2 ani de la moartea actriței Stela Popescu. Colegul său de breaslă, Alexandru Arșinel a declarat că îi simte lipsa regretatei actrițe.

Doi ani de la moartea actriței Stela Popescu. Declarația emoționantă a lui Alexandru Arșinel

Stela Popescu s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2017, în urma unui accident vascular. Sâmbătă, 23 noiembrie, se împlinesc doi ani de la moartea acesteia. Colegul său de breaslă, dar și preten de suflet, Alexandru Arșinel, a declarat pentru Click.ro că îi simte lipsa, ca parteneră de scenă, dar și ca prietenă. Acesta a precizat că va lua parte la parastasul de doi ani, de care se va ocupa fostul ei soț, regizorul Dan Puric.

Alexandru Arșinel a vorbit despre ce a însemnat Stela Popescu pentru el, și despre aminitirile plăcute pe care le-au avut împreună. Actorul va merge alături de alți prieteni și membri ai familiei artistei, la parastas.

Arșinel a povestit cel mai marcant moment pe care l-a avut împreună cu Stela Popescu

Actorul și-a adus aminte de cel mai important moment petrecut împreună cu Stela Popescu.

Un moment marcant pentru noi a fost prima întâlnire cu diaspora din Montreal, Canada, din februarie 1991, când într-o sală de 700 de locuri ne-au aşteptat 800 de oameni, care s-au sculat în picioare şi ne-au aplaudat minute în şir. Nu s-au mai oprit. Iar nouă, fiind primul turneu peste hotare, ne era teamă de cum vom fi primiţi. A fost un moment extraordinar şi ne aduceam de multe ori aminte despre el. Glumeam adesea, «îţi mai este frică? Au trecut doi ani de zile de când Stela nu mai este printre noi. Îmi lipseşte enorm! Şi ca parteneră de scenă, şi ca prietenă… Stela întodeauna va reprezenta o persoană căreia îi simţi lipsa atunci când nu mai este. Simt nevoia de a juca şi de a discuta cu ea, de a mă întâlni cu oameni vizavi de ceea ce a însemnat ea, un adevărat stâlp al comediei româneşti, declara actorul.

Apropiații vor merge la Biserica Grădina Icoanei sâmbătă dimineață, urmând ca apoi să se meargă la cimitir, unde este îngropată actrița.

Citeste si:Eveniment surprinzător la Constanța. Consulul Turciei a coborât-o pe reprezentanta ambasadei SUA de pe scenă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: