Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată părinții lui Alex Velea. Uite cât de bine seamănă artistul cu mama sa

Cum arată părinții lui Alex Velea. Uite cât de bine seamănă artistul cu mama sa

GALERIE FOTO (2) Ce relație are, de fapt, Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei.

Pe Alex Velea și Antonia îi știe toată lumea, dar nu mulți știu cum arată  părinții artistului. Alex Velea a evitat să îi pună în atenția presei pe cei mai importanți oameni din viața sa, dar acum chiar el a făcut publică o filmare cu cei doi. Iată cât de bine seamănă artistul cu ei.

Cum arată părinții lui Alex Velea

Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți și ascultați artiști de la noi. El formează un cuplu cu superba Antonia alături de care are împreună doi băieți superbi. Cântărețul s-a apucat de curând și de vlogging pe una dintre cele mai populare rețele de streaming. Acesta a mers în vizită la părinții lui alături de Antonia și de cei doi fii ai săi. Din imagini se poate observa că Alex Velea este foarte atașat de părnții săi, ba chiar într-un moment ducându-se să o sărute pe mama sa chiar în fața camerelor.

Să zică lumea că ce mama albă are Alex Velea., a fost gluma făcută de Alex Velea în cadrul videoclipului.

Alex Velea și Antonia, acuzații grave din partea unei tinere. Aceștia ar fi agresat-o

Lumea mondenă a luat foc în urma ultimelor declarații de acum câteva zile ale unei tinere pe nume Francesca. Tânăra le aduce acuzații grave Antoniei și Alex Velea după ce aceștia au agresat-o. Francesca a povestit experiența neplăcută prin care a trecut aseara din cauza celor doi artiști. Tânăra susține că a fost seara trecută la o zi de naștere al unui prieten, iar la aceeași masă au fost prezenți Antonia și Alex Velea. Francesca a relatat că cei doi din neant au început să arate spre ea, iar mai apoi Antonia a început să o jignească, întrebând-o în repetate rânduri dacă face sex anal.

După de tânăra a fost șocată de comportamentul și vocabularul artistei care pozează în mama perfectă, a venit rândul lui Alex Velea. Acesta ar fi înjurat-o și ar fi scuipat-o pe Francesca, fără motiv, spune tânăra. Ea  a precizat că nici acum nu știe motivul celor întâmplate, iar sinugurl motiv pentru care nu a ripostat a fost o frică de-a ei pentru să susține ea, cei doi erau foarte violenți, iar nimeni nu sărea în apărarea ei, deși au fost martori la abuzul celor doi.

A venit spre mine foarte agresiv ca și cum ar vrea să mă lovească și m-a înjurat de morți. Au mai fost și alte înjurături, dar nici nu mi le mai amintesc. Asta mi-a rămas în minte. În acel moment a intervenit un prieten de-ai lui. Velea doar înjura și venea spre mine. Pentru că mi-a fost frică! Erau foarte agresivi, iar prietenii lor se uitau și nu interveneau. Nu aveam șanse să ripostez. Recunosc că mi-a fost frică! A vorbit cu Antonia, care o întreba și pe ea în continuare, ca și pe mine, dacă face sex anal. Repet, într-un mod foarte trivial. Într-un final m-am hotărât să îmi iau geanta și am plecat. Recunosc că i-am scris Antoniei un mesaj pe Instagram. I-am explicat că nu e în regulă să aibă acest comportament. Mai ales că este mamă a trei copii. Vreau să menționez că singura mea motivație pentru care dau acest interviu este că nu vreau ca oamenii celebri să profite de oamenii de rând doar pentru că au bani și influență. „, a spus Francesca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: