Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Patrick Borcea după ce a slăbit 40 de kilograme

Cum arată Patrick Borcea după ce a slăbit 40 de kilograme

GALERIE FOTO (10) Cum arată Patrick Borcea după ce a slăbit 40 de kilograme

Cum arată Patrick Borcea după ce a slăbit 40 de kilograme. Fiul cel mare al lui Cristi Borcea și al Mihaelei s-a băgat în afacerile familiei și cucerește fetele cu noua sa înfățișare.

La doar 20 de ani, Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea cântărea aproximativ 120 de kilograme. Mihaela Borcea i-a propus fiului său să-și facă micșorare de stomac. Asta pentru că nu era nici sănătos și nici normal să arate așa la vârsta sa. După ceva timp de gândire, fiul cel mare al acționarului de la Dinamo a luat decizia și s-a urcat pe masa de operație.

În prezent Patrick Borcea duce un stil de viață normal și, putem spune că este un exemplu: Mâncare sănătoasă și mult sport. Acestea sunt ingredientele unui fizic de invidiat. Patrick face box de mai bine de 5 ani. Este pasiunea sa cea mai mare. Deși a încercat să joace fotbal în perioada copilăriei. Patrick a recunoscut că nu a avut prea mult talent la acest sport. Așa că a renunțat.

Cum arată Patrik Borcea după ce a slăbit 40 de kilograme

„Cel mai mult am avut În jur de 120 de kilograme. Nu mă simțeam bine în corpul meu, am vrut să fac o schimbare. Am făcut o operație de micșorare a stomacului și acum mă simt foarte bine. Mănânc foarte sănătos acum și fac și sport. Fac box de vreo 5 ani, mă antrenez ca să mă mențin în formă. Boxul e o pasiune de-a mea de foarte mult timp.

Am fost la fotbal când eram mic, dar nu am avut talentul necesar să continui. Mi-am dat eu seama că nu am talent, nu a trebuit să îmi spună cineva. Îmi place să mă uit la fotbal. Tatăl meu m-a susținut mereu, dar așa a fost să fie”, a declarat Patrick Borcea la WOWbiz.

Patrick Borcea, despre relația cu tatăl său și cu Valentina Pelinel

Chiar dacă Mihaela și Cristi Borcea au divorțat pe vremea când Patrick era doar un copil, se pare că băiatul are o relație bună cu tatăl său.

„Nu mă pot considera eu capul familiei, tata este capul familiei și el ia toate deciziile. Vorbesc cu el în fiecare zi, îmi dă sfaturi. Acum câteva zile l-am văzut ultima oară, suntem foarte apropiați și vorbim foarte deschis.

Ne mai șicanăm (n.r.- cu fratele Angelo). Cu sora mea am o relație normală. Și cu Milan ne vedem foarte des, îmi place să petrec timpul cu el.
Pot să spun că m-a ajutat cât de cât notorietatea tatălui meu, dar mie nu îmi place să fac caz din asta. Când mă prezint, spun simplu Patrick, nu spun și Borcea.

Patrick s-a lansat în afaceri, el deschizând un pub.

„Eu o sa fiu in acest pub in majoritatea timpului. O sa incercam sa imbinam dorinta de a face profit cu a multumi toti vizitatorii. Inainte de deschiderea pub-ului mi-a zis sa fiu relaxat”, a mai spus Patrick.

„E foarte timid pentru varsta lui, e normal ca ii seamana si tatalui ei. Are o relatie foarte apropiata cu tatal lui, care il sustine”, a spus Valentina Pelinel despre Patrick.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: