Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Radu Vâlcan în adolescență. Adela Popescu, mândră de soțul ei: ”Erai superb de mic”

Cum arăta Radu Vâlcan în adolescență. Adela Popescu, mândră de soțul ei: ”Erai superb de mic”

Adela Popescu a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu Radu Vâlcan din adolescență. Actrița și-a lăudat soțul în cele mai frumoase cuvinte.

Cum arăta Radu Vâlcan în adolescență. Adela Popescu, mândră de soțul ei: ”Erai superb de mic”

Scumpete, tu erai superb de mic”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginii publicate, pe Instagram cu soțul ei, din perioada adolescenței. În fotografie, Radu Vâlcan ține o sticlă de suc în mână și este așezat lângă o mașină roșie. Totodată, de mașină stau lipite și două fete superbe.

Foto: Captură Spynews

Adela Popescu trebuie să nască al treilea copil

Adela Popescu va deveni, curând, mamă pentru a treia oară. Va naște, de asemenea, tot un băiat. Radu Vâlcan abia așteaptă să-și țină al treilea fiu în brațe.

„Deja ne pregătim, pentru că mai sunt, după spusele medicului ginecolog, o chestiune de câteva zile, dar născând natural nu știm exact când va avea loc evenimentul. În rest așteptăm, avem emoții, ea se simte foarte bine, evident că e obosită, lucruri specifice acestei perioade”, a declarat Radu Vâlcan, joi.

Și nu doar Radu Vâlcan, ci și Adela Popescu așteaptă cu nerăbdare să aducă pe lumea al treilea copil. Până atunci, actrița îi spune fiului din pântec vorbe de alint.

Micutule… si ce zici ca mai faci? E bine acolo la cuptoras? E bine, nu? Cred si eu. ❤️Toata lumea imi spune sa vorbesc cu tine, tu stii ca o fac. Dar iti spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Te mangai, te apar de piciorusele lu’ frate’tu Andrei, te incurajez sa comunici cu Alexandru de fiecare data cand te pupa si iti spune secretele lui si nu te cert cand imi dai cate un pumn in vezica. E si asta tot o forma de iubire, sa stii. 🙂 Si, desi fac toate astea, imi e foarte teama sa incerc sa te conving de momentul in care sa vii sa ne cunosti. Caci, pe cat de nerabdatoare sunt sa iti simt pielicica de pisoi de pieptul meu, pe atat de ingrozita de travaliul prin care o sa-ti faci intrarea. Pardon, iesirea 😅. Asa ca m-am hotarat sa ma las in voia ta pentru că stiu ca impreuna o sa ne iasa cum nu se poate mai bine. ❤️#superteam #thebestisyettocome„, a fost mesajul publicat de Adela Popescu.

Și fanii fostei prezentatoare de la ”Vorbește Lumea” stau cu sufletul la gură până la marele moment: „Numai bine, tough Mama ! O sa fii/fiti bine, inclusiv Tata:) ❤️😍😍😍„, a scris Mihaela Rădulescu. „Al treilea:3 ore de travaliu,născut în 10 min…”,”Draga mea😍 a treia naștere va fi foarte ușoară, eu când am fost la a 3 naștere, nici nu am simtit când a ieșit fetita🥰 și a durat doar 4 ore în total cu travaliu🙂 Naștere usoara🥰 Te pup😘🤗„, au fost o mică parte dintre mesajele internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: